יום חמישי, 18.12.2025 שעה 02:30

"המספרים של עבדה מתאימים לכוכבים הגדולים"

גרג טיילור, חברו בסלטיק של הישראלי, פרגן: "התאקלם בצורה מרשימה. הוא לא ביישן, הוא נחוש וכל הזמן רק רוצה להשתפר". וגם: החלק של ביטון בהצלחה

|
ליאל עבדה חוגג (רויטרס)
ליאל עבדה חוגג (רויטרס)

ליאל עבדה התאקלם בצורה כמעט מושלמת בסלטיק ורושם עונת פריצה יוצאת דופן. הקיצוני הישראלי כבש שבעה שערי ליגה ובסך הכל 12 שערים בכל המסגרות העונה כשהוא סגן מלך השערים של הקבוצה הסקוטית.

רגע לפני משחק העונה מול המוליכה ריינג’רס ברביעי, כאשר שתי נקודות בלבד מפרידות בין היריבות המרות, חברו לקבוצה של עבדה, גרג טיילור, התראיין היום (שני) בסקוטלנד ופרגן לישראלי המוכשר.

“עבדה זוכה לליווי צמוד של ניר ביטון וזה ממש עוזר לו. אני יודע שזה עוזר כשיש מישהו מאותה מדינה שצמוד אלייך בחדר ההלבשה. הוא כבש כבר במשחק הראשון שלו באירופה והוא התאקלם בצורה מרשימה. יחסית למישהו כל כך צעיר, המספרים שלו הם מרשימים מאוד ומתאימים לכוכבים הגדולים”, החמיא טיילור.

ליאל עבדה חוגג (רויטרס)ליאל עבדה חוגג (רויטרס)

טיילור הוסיף: “היו לו הרבה רגעים גדולים העונה ושער הניצחון מול דנדי היה עוד רגע כזה. הביצוע שלו היה ברמה גבוהה מאוד. הוא לא בחור ביישן, הוא נחוש וכל הזמן רק רוצה להשתפר. בדרך כלל לוקח זמן להתאקלם כשאתה מגיע למועדון בסדר גודל כזה. ראינו את זה עם שחקנים אחרים במהלך השנים, אבל אצל ליאל ההתאקלמות הייתה מהירה מאוד”.

חלק ב' בראיון עם בן חיים



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */