הקאמבק המרגש הושלם: הקשר הדני בן ה-29 שהתמוטט ביורו ושמר לאחרונה על כושר בקבוצה הצעירה של אייאקס, חוזר לפרמייר ליג. החוזה שלו עד סוף העונה

הוא חוזר: אחד הקאמבקים המרגשים שנראו בכדורגל העולמי הושלם היום (שני) באופן סופי ורשמי. על החתום: כריסטיאן אריקסן שחוזר לפרמייר ליג. הקשר הדני בן ה-29 חתם על חוזה בברנטפורד עד תום העונה עם אופציה להאריכו עד קיץ 2023 ויחזור לשחק לראשונה מאז התמוטט ביורו. “אני לא יכול לחכות להתחיל לשחק”, הוא אמר.
לאחרונה החל אריקסן להתאמן בקבוצה הצעירה של אייאקס, המועדון בו ביצע את הפריצה הגדולה בקריירה שלו, זאת אחרי ששוחרר מחוזהו באינטר. כזכור, הקשר התמוטט במשחק של דנמרק במחזור הראשון של היורו מול פינלנד בקיץ, ומאז לא שב לשחק.
הדני אמנם חזר להתאמן עם אינטר בתחילת דצמבר, אך שבועיים לאחר מכן, בהחלטה משותפת עם המועדון, הסכימו הצדדים על התרת חוזהו בקבוצה. הנראזורי אמנם האמינו בשחקן, אך החוקים בסרייה A לא מאפשרים לשחק עם קוצב לב.
OFFICIAL: Christian Eriksen is back in the Premier League, joining Brentford on a short-term contract until the end of the season ❤️ pic.twitter.com/LkDfCbgJD3
— B/R Football (@brfootball) January 31, 2022
It's good to see you back in the Premier League, @ChrisEriksen8 pic.twitter.com/HVZEYqa0ZZ
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 31, 2022
בעת שחררו מאינטר הפך אריקסן לשחקן חופשי. באותה תקופה דווח כי אייאקס מעוניינת להחזיר לשורותיה את אלוף איטליה. הליגה ההולנדית מאפשרת לשחק עם קוצב לב, שכן דיילי בלינד משחק עם אחד כזה. אולם לבסוף בחר אריקסן לחזור לאנגליה וחתם בברנטפורד. בעבר הוא שיחק בטוטנהאם ומאזנו עומד על 69 שערים ב-305 הופעות אצל הספרס.
It's Official, @ChrisEriksen8 is a Bee
— Brentford FC (@BrentfordFC) January 31, 2022
The Danish international will link up with Bees for rest of season
https://t.co/6cDQ91l2dl#BrentfordFC #EriksenJoins pic.twitter.com/r57bj2FLJp
✍ Welcome to Brentford, @ChrisEriksen8 #BrentfordFC #EriksenJoins pic.twitter.com/O8h5WbdUZ2
— Brentford FC (@BrentfordFC) January 31, 2022
Official, confirmed. Christian Eriksen is back, here we go! #Eriksen
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 31, 2022
Brentford have completed the signing of Eriksen on a six month deal with option to extend until June 2023.
He wanted to play football again and it’s now signed.
Best news of the window so far.#DeadlineDay pic.twitter.com/lOWd317j9T