אחרי הספסול: אבדיה מעורר עניין במספר קבוצות

הישראלי של וושינגטון התייבש על הספסל כמעט לאורך כל הניצחון 98:117 על פילדלפיה, בארה"ב מדווחים שמספר מועדונים ב-NBA מעוניינים להעבירו בטרייד

אחרי הספסול: אבדיה מעורר עניין במספר קבוצות

דני אבדיה חווה אמש (שני) לראשונה העונה ספסול משמעותי, במהלך הניצחון 98:117 של וושינגטון על פילדלפיה. הישראלי עלה לפרקט בגארבג’ טיים וסיים עם שתי נקודות בשלוש דקות בלבד.

בארצות הברית ניסו להבין את הסיבה לייבוש של הפורוורד על הספסל, ובמקביל, עלו דיווחים על כך שמספר תשע נמצא בפנקסים של מספר קבוצות בליגה הטובה בעולם, שהיו שמחות להעביר אותו אליהן בטרייד.

דני אבדיה (רויטרס)דני אבדיה (רויטרס)

על פי דיווח בבליצ’ר ריפורט, העומס שנוצר בסגל עם חזרתם של רוי האצ’ימורה ותומאס בראיינט מפציעות, עלול לדחוק את אבדיה מחוץ לרוטציה ולהוביל לאיבוד דקות משמעותי מבחינתו, מה שגורם למספר קבוצות להאמין שטרייד בגזרתו אפשרי לחלוטין.

ספיידרמן שב הביתה? התשובה בפינת הטיקטוק