יום שלישי, 20.01.2026 שעה 07:40
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2631-3419הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1529-1819הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

קורצקי: לא מדברים במונחים של פלייאוף עליון

מאמן חדרה נשאר עם הרגליים על הקרקע אחרי ה-1:2 על אשדוד. דנינו נדבק בקורונה, לא שהה עם הקבוצה בימים האחרונים. בן שמעון: "טעויות שלא מתאימות"

|
מנחם קורצקי (שחר גרוס)
מנחם קורצקי (שחר גרוס)

הפועל חדרה הצטרפה הערב (ראשון) רשמית לקרב על המקום בפלייאוף העליון, וחשוב מכך, תפסה מרחק ניכר מהקו האדום, אחרי שרשמה 1:2 ירק ודרמטי על מ.ס אשדוד, במסגרת המחזור ה-18 בליגת העל. החבורה של רן בן שמעון לעומת זאת, פספסה הזדמנות להיכנס לתוך השישייה הראשונה. 

מנחם קורצקי אמר בסיום: “אני חושב שבתקופה האחרונה, להוציא משחק אחד לא טוב, חדרה בתקופה מצוינת. זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות, אבל ראינו שכשחוזרים כל השחקנים שנעדרו מתחילים לראות את הקבוצה שאני רוצה. זה משחק לא הכי טוב שלנו אבל זה משחק שלישי תוך שבוע וניצחון סופר חשוב”.

בנוגע לשאיפות להמשיך לטפס למעלה, אמר מאמן חדרה: “אנחנו לא מדברים במונחים של פלייאוף עליון, צריך להיראות טוב, להיות הקבוצה שמשחקת מהר קדימה ובועטת המון. ברגע שנהיה כבויים ולא נעבוד קשה, נשיג תוצאות פחות טובות. אני מאוד מאושר בשביל השחקנים, אנחנו מרוצים ורוצים לשמור על הקיים”.

שחקני חדרה חוגגים (שחר גרוס)שחקני חדרה חוגגים (שחר גרוס)

המאמן גם החמיא לקפטן שלו, מנשה זלקה: “מנשה הוא הכלבויניק שלנו, הוא הלב והנשמה והוא הולך איפה שצריך אותו במגרש. אני מאושר שיש שחקן כמוהו וצריך להיות גאים שיש לנו אותו”. 

בנושא אחר, עומר דנינו אובחן חיובי לקורונה. הבלם, שנדבק בפעם השנייה, לא שהה עם יתר חבריו לקבוצה בימים האחרונים ולא נכלל בסגל למשחק הנוכחי בשל פציעה ממנה הוא סובל.

עומר דנינו (משמאל) (ראובן שוורץ)עומר דנינו (משמאל) (ראובן שוורץ)

רן בן שמעון סיפר בצד השני: “לא כדאי ליפול לתירוצים של החיסורים. שיחקנו עם ההרכב הכי טוב שיכולנו להציב והפסדנו משחק שיכול היה ללכת לכל הכיוונים. היו לנו הזדמנויות לנצח כבר בחצי הראשון. האם אנחנו קצת חסרי יציבות? זה אנדרסטייטמנט, אנחנו מחפשים יציבות בגישה בעיקר. היו הרבה דקות טובות אבל גם היינו חשופים. אנחנו קבוצה שנראית כמ ההכנה שלה. ההכנה צריכה להיות סופר מוקפדת ודיברנו שאם נספוג יהיה קשה לחזור. חזרנו מגול גדול אבל בדקות האחרונות עשינו טעויות שלא צריכות להיות ברמות האלה”. 

על הסיכויים להעפיל לפלייאוף העליון אמר: “כל עוד יש אפשרות מבחינת נקודות נמשיך להילחם על הפלייאוף. כל משחק אנחנו יכולים לנצח ולהפסיד. אני מקווה שננצח את כל המשחקים עד סוף העונה, כשיש סיכוי אז נאבק”.

רן בן שמעון (שחר גרוס)רן בן שמעון (שחר גרוס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */