יום שבת, 27.12.2025 שעה 18:10
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

חדרה החליטה להיפרד ממרקוב, מחפשת מגן

במועדון קיבלו החלטה עקרונית לעזיבת הבולגרי שיוחלף. ההנהלה והצוות המקצועי יתכנסו מחר כדי להכריע על עזיבות נוספות. וגם: נושא האדומים והגביע

|
איבליו מרקוב. ההחלטה לשחררו התקבלה (שחר גרוס)
איבליו מרקוב. ההחלטה לשחררו התקבלה (שחר גרוס)

בין ה-1:1 מול מכבי נתניה בליגה למשחק נגד בני סכנין ביום חמישי בגביע המדינה, הפועל חדרה נחושה לפעול בחלון ההעברות הנוכחי ובמועדון יקיימו מחר ישיבה עם אנשי הצוות המקצועי ובמהלכה יקבלו החלטות בנושא שחרורים, וגם ידונו על השחקנים שעל הכוונת והאופציות לחיזוק הסגל.

מי שנמצא בדרך החוצה מהמועדון חצי שנה מאז שהגיע הוא איבליו מרקוב. על המגן הבולגרי, שהורחק מול נתניה ועורר זעם בקבוצה, התקבלה למעשה החלטה עקרונית להיפרד ממנו במהלך החלון והוא יוחלף במגן שמאלי, שזוהי המטרה העיקרית של הקבוצה יחד עם חיפוש שחקן כנף. גם עומר פדידה נמצא בדרכו החוצה. ״יהיו עוד שחרורים, וגם החתמות״, אמרו בחדרה.

עומר פדידה. בדרך החוצה (עמרי שטיין)עומר פדידה. בדרך החוצה (עמרי שטיין)

מי שעוד ישוחרר, כצפוי, הוא הקשר סקו דומביה. השחקן מחוף השנהב לא שיחק כלל העונה והוקפא, כאשר הוא עשוי לעבור לליגה הלאומית. במועדון התרשמו לטובה מהופעת הבכורה של סטיבן אלפרד ומקווים להצליח לפגוע בזהות הרכש הבא על מנת שיסייע לקבוצה לעמוד במטרותיה ולברוח מהתחתית.

בתוך כך, המאמן מנחם קורצקי מתכנן לבצע רוטציה מול סכנין בגביע, אך הסגל החסר לא מותיר יותר מדי מקום לתמרון. ״הליגה זה הדבר הכי חשוב, אבל לא נוותר על הגביע וננסה להפתיע ולהעניק רגעים של שמחה לאוהדים. זה משחק שיכול להוציא אותנו לדרך חדשה״, אמרו בקבוצה.

מנחם קורצקי (שחר גרוס)מנחם קורצקי (שחר גרוס)

נושא נוסף שמעסיק את חדרה הוא עניין האדומים. בשלושת משחקי הליגה האחרונים הקבוצה נותרה בעשרה שחקנים: מוחמד אוסמן הורחק מול הפועל באר שבע, עידו לוי נגד הפועל ירושלים ומרקוב בנתניה. הצוות המקצועי לא אהב זאת, בלשון המעטה: ״שחקנים צריכים להפגין הרבה יותר מחויבות וריכוז. לא יכול להיות שבכל משחק יורחק שחקן שיחסר לנו במשחק שלאחריו. צריכים להפעיל את הראש״, סיפרו במועדון.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */