אחרי שהולאנד שאל שחקן יריב בספרדית "Que pasa" (מה קורה?), הסגולים נזכרו בחגיגת השערים של הישראלי וטענו ל"זכויות יוצרים": "מצטערים, זה שלו"

במהלך משחקה האחרון של דורטמונד, ארלינג הולאנד התעמת עם שחקן יריב ושאל אותו בספרדית: “מה קורה?” (Que pasa). בוויאדוליד מכירים מקרוב את המונח – העונה, כאשר שון וייסמן חוגג שערים, הוא פורס את ידיו הצידה כמי ששואל “מה קורה?”
בוויאדוליד החליטו לצחוק קצת עם הולאנד, והעלו לרשת החברתית את הווידאו בו הנורבגי התעצבן בספרדית, כאשר כתבו בהלצה: “מצטערים, הולאנד, ל-Que Pasa כבר יש בעלים – שון וייסמן”. הישראלי בעצמו הגיב לציוץ באמוג’יז, כאשר כוכב דורטמונד לא הגיב.
♂️
— shonweissman9 (@shonweissman9) January 9, 2022
אגב, החלוצים כבר שיחקו בעבר אחד נגד השני במסגרת הליגה האוסטרית, כאשר בחצי הראשון של עונת 2019/20 הבקיע הישראלי 22 שערי ליגה במדי וולפסברגר והולאנד כבש 16 בלבד לפני שעבר לגרמניה מרד בול זלצבורג.