דיווח: פאריס הציעה 36 מיליון אירו לעונה, אך הצרפתי דחה. העסקה עם הלבנים תוכרז רק בסיום העונה. וגם: לכמה זמן יחתום ומענק החתימה המפלצתי שיקבל

1 בינואר הגיע ועכשיו זה סופי: קיליאן אמבפה רשאי לנהל משא ומתן עם כל קבוצה שירצה. כוכב פאריס סן ז’רמן לא האריך חוזה בקבוצתו והכול מצביע על כך שיעבור לריאל מדריד בקיץ. לפי דיווח ברשת ‘abc’, החלוץ דחה הצעות עתק מהמועדון מעיר האורות, כשגם משכורתו העתידית בלבן נחשפה.
אמבפה דחה באמצעות עורך דינו לא פחות משלוש הצעות מפ.ס.ז’ לחוזה חדש, כאשר הקבוצה הציעה לו משכורת שנתית בגובה 36 מיליון אירו, 15 מיליון יותר ממה שהוא אמור להרוויח בבלאנקוס. הכוכב צפוי לחתום על חוזה לשש שנים בבירת ספרד ולהרוויח 21 מיליון אירו לעונה, כולל מענק חתימה בגובה 40 מיליון אירו. העסקה עצמה תוכרז רק בסיום העונה.
| Mbappe's lawyer Delphine Verheyden helped him by rejecting three offers from PSG offering him €36M annually (€15M more than Real Madrid are offering).
— Madrid Zone (@theMadridZone) January 1, 2022
He STILL wants to leave PSG. @abc_deportes #rmalive
בתוך כך, חדשות טובות לקרלו אנצ’לוטי לקראת המפגש מול חטאפה מחר (ראשון, 15:00). טיבו קורטואה ופדריקו ואלוורדה, שאובחנו חיוביים לקורונה, יצאו שליליים בשלוש בדיקות שונות ויוכלו לקחת חלק בדרבי ביום ראשון. גם אדוארדו קמאבינגה החלים מקורונה והציג בדיקות שליליות, אבל הוא מושעה בכל מקרה. המשחק, כמו כל כל משחקי הליגה הספרדית, ישודר בערוץ ONE למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.

| Mbappe is expected to sign a 6 year contract. He will earn €21M net annually with a €40m signing-on bonus. The deal will be announced at the end of the season. @abc_deportes #rmalive
— Madrid Zone (@theMadridZone) December 31, 2021