יום שני, 23.02.2026 שעה 06:59
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

"באר שבע בזבזה זמן", כעס בחדרה על אוסמן

אכזבה במועדון אחרי ה-2:1: "הם כמעט ולא איימו על השער". חשש מהרחקה ארוכה לקשר שדחף את השופט: "חסר אחריות", וגם: הסיבה לסרט הקפטן של מרמנטיני

|
מוחמד אוסמן מורחק (חגי מיכאלי)
מוחמד אוסמן מורחק (חגי מיכאלי)

הרבה מאוד עצבים נרשמו אמש (ראשון) באצטדיון נתניה מהצד של הפועל חדרה. הקבוצה ירדה מכר הדשא בתחושת פספוס וגם בתסכול גדול מאוד נוכח איבוד היתרון וההפסד 2:1 להפועל באר שבע, שקבע הפסד ליגה שלישי ברציפות. במועדון הרגישו שהם היו במשחק לאורך לא מעט דקות, אך כפי שקרה לא פעם כבר העונה – יצאו לבסוף ללא כלום וראו כיצד הקו האדום מתקרב עד לכדי חמש נקודות בלבד.

העצבים נתנו את אותותיהם בדקות האחרונות כשעוזר המאמן, אסף נמני, ומנהל הקבוצה איציק טפירו ספגו כרטיסים צהובים, זאת לפני הביקורת שהפנה מנחם קורצקי לעבר השופט גל לייבוביץ’ בסיום. “כל שריקה קטנה, כל פאול קטן, בכל הוא הלך עם הפועל ב”ש. הם לא צריכים את העזרה הזו מהשופט וחבל שדברים כאלה פוגעים במשחק”, הרחיבו בקבוצה.

מנחם קורצקי (חגי מיכאלי)מנחם קורצקי (חגי מיכאלי)

בחדרה גם חוששים מהרחקה ממושכת של מוחמד אוסמן, שספג כרטיס אדום ישיר בתוספת הזמן ובתגובה דחף את השופט במה שעלול לגרור הרחקה של יותר ממשחק אחד, כאשר השחקן יעמוד בפני ועדת משמעת: “זו הייתה פעולה טיפשית וחסרת אחריות, זה יכול לשלוח אותו החוצה לכמה משחקים ולפגוע לנו בסגל הקצר גם כך”.

מוחמד אוסמן מורחק (חגי מיכאלי)מוחמד אוסמן מורחק (חגי מיכאלי)

כמו כן, באופן מפתיע מי שעלה לכר הדשא עם סרט הקפטן הוא גוסטבו מרמנטיני. מנשה זלקה, הקפטן הקבוע, נעדר בשל מחלה אך בשונה מפעמים קודמות הסרט לא הועבר לדיא לבאבידי אלא דווקא לברזילאי. במועדון הסבירו כי ניסו לעודד את השחקן שנמצא בתקופה אישית לא קלה. מנחם קורצקי אמר בסיום: “אנחנו מנסים לעזור לגוסטבו כמה שאפשר. הוא פה לבד בלי המשפחה והילדים שלו כבר שנה. זה לא פשוט לאף אחד ובטח לא לו שהוא קשור מאוד לילדיו. לפעמים זה גם מתבטא אולי ביכולת על כר הדשא”.

המאמן התייחס גם למשחק עצמו: “אנחנו יוצאים בתחושת אכזבה מאוד גדולה, בעיקר מהשערים שאנחנו סופגים. אלו היו שערים אופייניים להפועל באר שבע ועבדנו עליהם, גם בגול הראשון זה מהלך ידוע של רמזי ספורי. מנגד אנחנו מגיעים למצבים ולא מצליחים להבקיע. ב”ש כמעט ולא איימה על השער, ידענו לסגור אותה ועדיין ספגנו שני שערים. זו האכזבה בעיקר”. 

גוסטבו מרמנטיני (חגי מיכאלי)גוסטבו מרמנטיני (חגי מיכאלי)

עידו לוי הוסיף: “מאוד מתוסכלים, במיוחד אחרי המחצית הראשונה המצוינת שהייתה לנו. אם ב”ש בזבזה זמן זה אומר הכל על הלך הרוח במשחק. הם כבשו פעמיים משני מצבים. בשבוע הבא מחכה לנו הפועל ירושלים זה משחק שנצטרך לקחת נקודות. אנחנו כן מרוצים מהיכולת הטובה, אבל מבאס לצאת רק עם המחמאות ובידיים ריקות. אם נבוא ככה במשחקים הבאים אז ניקח נקודות”.

על המשחקים הבאים ב’ליגה’ של חדרה אמר הבלם: “נבוא באותה הגישה כפי שהגענו מול מכבי חיפה והפועל ב”ש. זו עבודה מנטלית שכל אחד צריך לעשות עם עצמו וגם הצוות. לבוא באותה מוכנות ודריכות ואין לי ספק שאם נבוא ככה נוציא נקודות”.

תמיר גלזר ועידו לוי מאוכזבים (חגי מיכאלי)תמיר גלזר ועידו לוי מאוכזבים (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */