בליגה משלה: מכבי חיפה דרסה 0:6 את בני סכנין

הירוקים עלו לפסגת הליגה בזכות חגיגה אדירה על הקבוצה של מימר. ארד, חזיזה, אצילי (צמד ו-2 בישולים), שרי ולוי כבשו, קבהא הורחק אצל המארחת החלשה

בליגה משלה: מכבי חיפה דרסה 0:6 את בני סכנין

המשחק בין בני סכנין למכבי חיפה הערב (שבת) היה אמור להיות קרב צמרת מסקרן ומותח בין הקבוצה מהמקום השני לזו מהמקום השלישי, אך בפועל קיבלנו תצוגת תכלית אדירה ומהממת של המועמדת מספר אחת לתואר האליפות, שללא ספק סיפקה הצהרת כוונות ברורה עם 0:6 דורסני על הקבוצה של שרון מימר. מי שבלט פעם נוספת בשורות הירוקים הוא השחקן הטוב בליגה, עומר אצילי, שכיכב עם צמד ושני בישולים. בכך שחקניו של ברק בכר עלו לפחות באופן זמני למקום הראשון בטבלת ליגת העל ורשמו כבר ניצחון שביעי ברציפות.

משריקת הפתיחה היה ברור איך המשחק הולך להתפתח כאשר בליץ של שתי דקות כבר העמיד את האלופה במצב של 0:2 בדקה ה-14. בדקה ה-12 עופרי ארד כבש בנגיחה ושתי דקות מאוחר יותר דולב חזיזה הכפיל מבישול של עומר אצילי. הצרות של סכנין לא נגמרו בזאת, כאשר בדקה ה-40, מרוואן קבהא הורחק בשורותיה עם כרטיס אדום ישיר והותיר את קבוצתו בעשרה שחקנים. אם לא די בכך, עמוק בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה, אצילי התכבד בעצמו בשער וקבע 0:3 נהדר לחיפאים עם הירידה להפסקה.

שחקני מכבי חיפה חוגגים עם עומר אצילי (עמרי שטיין)שחקני מכבי חיפה חוגגים עם עומר אצילי (עמרי שטיין)

מכבי חיפה לא הסתפקה ביתרון שלושת השערים שלה ועלתה למחצית השנייה כאילו יצאה מלוע תותח. בדקה ה-50 צ’ירון שרי כבר כבר 0:4 בבעיטה נהדרת מחוץ לרחבה ובדקה ה-68 עומר אצילי השלים צמד מבישול של בן שהר.

החותמת האחרונה הייתה של המחליף מאור לוי שניצל בדקה ה-83 בישול נהדר של אצילי עם החיצון שכאמור קבע 0:6 מהדהד לירוקים של ברק בכר שבמידה וימשיכו ביכולת הזאת, לא ברור איזו קבוצה יכולה לעצור אותה בדרך לאליפות שנייה ברציפות. בצד של סכנין מדובר ללא ספק בתבוסה מבישה שהורידה את הקבוצה למקום הרביעי בטבלה עקב הפרש שערים שלילי ופחות ביחס לזה של מכבי תל אביב.

שחקני מכבי חיפה חוגגים (עמרי שטיין)שחקני מכבי חיפה חוגגים (עמרי שטיין)
עומר אצילי מודה לקהל (עמרי שטיין)עומר אצילי מודה לקהל (עמרי שטיין)