יום חמישי, 30.11.2023 שעה 02:43
ליגת העל 23-24
132-155מכבי ת"א1
106-95הפועל חיפה2
97-125מכבי פ"ת3
98-105מכבי חיפה4
95-75מכבי בני ריינה5
82-75הפועל ב"ש6
86-65הפועל ת"א7
58-85מכבי נתניה8
59-65בני סכנין9
49-45הפועל פ"ת10
310-25הפועל חדרה11
28-65בית"ר ירושלים12
29-45הפועל ירושלים13
110-35מ.ס אשדוד14
לוח משחקים
  • הפועל ת"א
  • שבת, 02/12, 15:00
  • הפועל חיפה
  • הפועל חדרה
  • שבת, 02/12, 16:45
  • מכבי פ"ת
  • בני סכנין
  • שבת, 02/12, 17:30
  • מכבי נתניה
  • מכבי בני ריינה
  • שבת, 02/12, 19:00
  • מ.ס אשדוד
  • הפועל פ"ת
  • שבת, 02/12, 19:30
  • בית"ר ירושלים
  • הפועל ירושלים
  • ראשון, 03/12, 20:00
  • מכבי ת"א
  • מכבי חיפה
  • ראשון, 03/12, 20:30
  • הפועל ב"ש

מחזור הליגה הקרוב יוקדש לילדים יתומי שכול

בשיתוף עמותת "חמניות", המעניקה תמיכה ליתומי השכול האזרחי, יתקיים טקס להעלאת המודעות לפני כל משחק. כלפון: "הכדורגל הוא המנוע לשינוי בחברה"

|
שחקני קריית שמונה ומכבי פתח תקווה (ניסן עייש)
שחקני קריית שמונה ומכבי פתח תקווה (ניסן עייש)

מחזור המשחקים הקרוב בליגת העל יוקדש להעלאת המודעות לנושא ילדים יתומים בשיתוף עמותת חמניות החל מהשבת הקרובה, ה-25 בדצמבר 2021, ובכל מחזור המשחקים הקרוב בליגת הבורסה לניירות ערך, ייפתחו המשחקים בטקס מיוחד בשיתוף עמותת חמניות.

"חמניות" הינה העמותה היחידה בישראל המעניקה תמיכה ליתומי השכול האזרחי, על ידי הפעלת עשרות סניפי פעילות התומכים במאות ילדים ונערים יתומים בישראל, בהם הילדים מעבדים יחד את האובדן שחוו על מנת לעזור להם להחזיר את החיים אל מסלולם. בישראל ישנם כ-30 אלף ילדים שאיבדו הורה בנסיבות אזרחיות. הילדים הללו איבדו את השמש של חייהם ועמותת חמניות מוודאת שלא יאבדו את התקווה.

במהלך הטקס, כרוז המשחק יקריא טקסט ייעודי זהה בנושא בכל המגרשים: "במסגרת פעילות ‘יחד למען הקהילה’ נרתמות היום קבוצות ליגת הבורסה לניירות ערך יחד עם עמותת ‘חמניות’ להעלאת המודעות ליתומים בישראל”. 

יו"ר מנהלת הליגות לכדורגל, ארז כלפון: “עלינו להעלות על נס מצוקות של אוכלוסיות שונות בחברה הישראלית. למנהלת הליגות, לקבוצות ליגת הבורסה לניירות ערך ולשחקנים יש זכות גדולה לשים במרכז את אוכלוסיית הילדים היתומים במטרה להעלות מודעות למצוקותם השונות. הכדורגל שלנו הוא המנוע הגדול ביותר לשינוי חברתי בספורט הישראלי ואנו תמיד שמחים לקחת חלק בכל פעילות חברתית חשובה כזו".

מנכ"לית ומייסדת עמותת חמניות, הדר קס: "אנחנו מודים למנהלת ליגת הבורסה לניירות ערך, שבחרו להקדיש את המחזור ה-15 למען ילדים ונערים יתומים, 30 אלף ילדים ונערים שנותרים שקופים מקום המדינה. אל תוך הוואקום הזה נכנסת עמותת חמניות ומהווה את מקור התמיכה הבלעדי למאות יתומי השכול האזרחי בעשרות סניפי פעילות ושירות מיצוי זכויות. ליגת הבורסה לניירות ערך מהווה עבורינו שותפה אמיתית במשימתנו בעמותת חמניות- לייצר תמיכה, סיוע ומודעות למען ועבור יתומי ישראל."

אסור לפספס
נגןקמפיין ראשון לבן של כוכב מנצ'סטר סיטי
קמפיין ראשון לבן של כוכב מנצ'סטר סיטי
נגןזוכרים? כשרונאלדו כבש בחשיכה מוחלטת
זוכרים? כשרונאלדו כבש בחשכה מוחלטת
נגן275 קמ"ש: אלוף העולם בנסיעה מהירה לאחור
275 קמ"ש: אלוף העולם בנסיעה מהירה לאחור
נגןראמוס מסרב לחתום על חולצה של ריאל מדריד
ראמוס מסרב לחתום על חולצה של ריאל מדריד
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
נוער וילדים NEXT ONE
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוקדמות יורו 24
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
יורובאסקט
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה אדריאטית
/* LAST / NEXT ROUNDs */