יום שבת, 21.02.2026 שעה 12:47

"מאכזב, אבל החזרה בסיום תיתן לנו כיוון להמשך"

מאמן מכבי ת"א, יאניס ספרופולוס, אחרי ההפסד השביעי ברציפות ביורוליג ב-73:71 לזניט: "קשה מאוד לדבר אחרי הפסד כזה, אך מעכשיו נדע איך צריך לשחק"

|
יאניס ספרופולוס (לילך וויס)
יאניס ספרופולוס (לילך וויס)

זה היה קרוב, אבל מכבי ת”א לא הצליחה לעצור את כדור השלג השלילי ונחלה את הפסדה השביעי ברציפות ביורוליג, כשנכנעה הערב (חמישי) 73:71 אחרי שכבר הצליחה למחוק פיגור ענק ברבע האחרון. מאמן הקבוצה, יאניס ספרופולוס, דיבר במסיבת העיתונאים בסיום. 

“קשה מאוד לדבר אחרי הפסד בדרך שבה הפסדנו”, אמר בסיום ספרופולוס. “אני חושב שבהתחשב באיך ששיחקנו במחצית השנייה ואיך שהצלחנו להוביל בשניות האחרונות, קשה מאוד להפסיד ככה. מצד אחד אנחנו מאוכזבים מההפסד הזה כי זה היה קרוב, מצד שני אני באמת מודאג מאיך שהתחלנו את הרבע הראשון ומכל המחצית הראשונה. ספגנו 41 נקודות ועשינו רק שלוש עבירות”.

ספרופולוס המשיך: “לא הרמנו ידיים, הצלחנו לחזור לפיגור של שש נקודות, אחר כך לחמש ולאט לאט חתכנו את ההפרש. היינו צריכים לעשות הגנה טובה כדי לגמור את העבודה. בדרך שבה נלחמנו ושיחקנו מול קבוצה חזקה כמו זניט ייתן לנו את הדרך איך אנחנו צריכים לשחק מעכשיו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */