יום שלישי, 23.12.2025 שעה 12:11
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

קרסטאיץ' ינחת הלילה, יצחקי: על כולם להוכיח

המאמן החדש של מכבי ת"א יגיע ויחל בידוד של שלושה ימים כמחויב לזרים. המאמן הזמני שידריך מול חדרה ב-20:15: "צריכים שהבית יהיה מבצר". וגם: קוואס

|
מלאדן קרסטאיץ' (רויטרס)
מלאדן קרסטאיץ' (רויטרס)

שבוע אחרי ה-1:2 על בית”ר ירושלים וכשבתווך סיימה ב-1:1 מול אלשקרט בקונפרנס ליג, מכבי תל אביב תנסה לחבר ניצחון ליגה שני ברציפות, כשהיא תנעל הערב (שני, 20:15) את הסיבוב הראשון של ליגת העל במשחק בית בבלומפילד מול הפועל חדרה.

במכבי ת”א מחכים לבואו של מלאדן קרסטאיץ’ שמונה למאמן הקבוצה והוא יגיע בקרוב. הסרבי אמור לנחות הלילה בישראל וכאן ייכנס לשלושה ימי בידוד כמחויב לזרים, לאחריהם יוכל להתחיל לעבוד בהנחה כמובן שיהיה שלילי לקורונה.

ברק יצחקי וברנדלי קוואס לקראת חדרה

בינתיים, ברק יצחקי שינהל את ההתמודדות מול חדרה אמר לקראת המשחק: “אנחנו עם הפנים לקראת המשחק מול חדרה. אנחנו משחקים משחק בית, מאוד חשוב בשבילנו לייצר אפקט הרתעה ואם אנחנו רוצים לעשות את זה אנחנו צריכים לעשות את זה בבית. במשחקי החוץ מאז שמוניתי ניצחנו שלוש פעמים, בבית קצת התקשינו וזה מה שאנחנו צריכים לשנות. לא הפסדנו, אבל גם לא ניצחנו ומול כל יריבה, בטח בבית, אנחנו צריכים שהבית יהיה המבצר שלנו.

אנחנו צריכים קודם כל לשחק כדורגל טוב ולהתחיל במסלול ניצחונות. זה מתחיל כבר במשחק הקרוב. חדרה אף פעם לא עושה חיים קלים. תמיד המשחקים מולה קשים. אנחנו צריכים לבוא ברמת מוכנות מירבית כדי להוציא שלוש נקודות. שלוש נקודות מגיעות עם משחק טוב ואנחנו צריכים לשחק כדורגל טוב ולנצח".

ברק יצחקי (רדאד גברק יצחקי (רדאד ג'בארה)

יצחקי אמר על הרוטציה שערך במשחק מול אלשקרט: "הייתי צריך לחלק את הכוחות כי הייתה לנו תקופת משחקים עמוסה בשבועות האחרונים וגם לפנינו יש תקופה מאוד עמוסה. רציתי לחלק את הכוחות, נתתי לשחקנים שלא שיחקו הרבה בליגה את ההזדמנות כי נצטרך את כל השחקנים עד הרגע האחרון. נבנה פה סגל רחב, יש תחרות על ה-11 ועל מי יישב על הספסל. המטרה היא שהשחקנים יוכיחו את עצמם בכל משחק כדי להראות שהם שווים מקום בסגל או על הספסל".

על הרצון לייצר רצף ניצחונות בליגה אמר יצחקי: “באנו אחרי משחק מאוד קשה בטדי, שהצלחנו לנצח ואני חושב שהקבוצה הטובה יותר ניצחה, אבל היה משחק קשה. כדי להתקדם ולהידבק לצמרת אנחנו צריכים לייצר ניצחונות רצופים וזו המטרה".

ברנדלי קוואס סיפר על ההשפעה של מינוי מאמן חדש: "זה נכנס לראש, אבל לא משהו שכולם בחדר ההלבשה מדברים עליו. ברק אמר לנו רק 'תתרכזו במשחק, כשהמאמן יגיע נראה מה יקרה'. זה לא שכולם עסוקים בזה, דיברנו על זה פעם או פעמיים ומשם אנחנו ממשיכים קדימה".

שחקני מכבי תל אביב חוגגים (רדאד גשחקני מכבי תל אביב חוגגים (רדאד ג'בארה)

עוד אמר קוואס: “ברור שלקחנו משהו מהמשחק מול בית”ר. מכל משחק יש משהו לקחת, גם אם שיחקת ממש טוב. אתה תמיד רוצה להגיע לרמה הבאה וזה משהו שמעסיק קבוצה. הקבוצה מרגישה טוב, אני מרגיש טוב כאן. כולם לומדים להבין אותו עוד ועוד ואני לומד להבין את האחרים. זה מרגיש שבמשחקים האחרונים הפכנו יותר ‘לקבוצה’ והתחושה שלי טובה. בכל יום אני נלהב להתאמן ולשחק".

לקראת חדרה אמר: "הקבוצה אוהבת שיש הרבה אוהדים מאחורינו, שדוחפים אותנו בזמנים הקשים וגם הטובים. האווירה טובה בכל פעם שאנחנו משחקים וזה מוסיף ביטחון. אנחנו מסתכלים על הכל ממשחק למשחק. ברור שאנחנו רוצים לנצח 50 או 60 משחקים אבל אנחנו לא מסתכלים על זה ככה, אנחנו מפוקסים בצעד אחר צעד, זה מה שאנחנו עושים וזה מרגיש טוב".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */