יום שישי, 26.12.2025 שעה 12:52

אירה ויגדורצ'יק תאמן את נבחרת רוסיה

מאמנת נבחרת ישראל בהתעמלות אומנותית לשעבר תדריך את הרוסיות בדרך למשחקים האולימפיים ב-2024: "מודה לאירה וינר על ההזדמנות לאמן את נבחרת רוסיה"

|
אירה ויגדורצ'יק (רדאד ג'בארה)
אירה ויגדורצ'יק (רדאד ג'בארה)

עוברת למוסקבה. מאמנת נבחרת ישראל בהתעמלות אומנותית לשעבר, אירה ויגדורצ’יק, עוברת לאמן את נבחרת רוסיה בדרך לאולימפיאדת פאריס 2024.

המאמנת בת ה-57 מונתה למאמנת בנבחרת רוסיה לאחר שסיימה את תפקידה בנבחרת ישראל בתום אולימפיאדת טוקיו 2020, בה הובילה את המתעמלות הישראליות למקום השישי, שנחשב להישג השיא של הנבחרת האולימפית.

לאחרונה אירה ובתה רחלי שהו ברוסיה ועבדו ביחד עם הנבחרת הרוסית של אירה וינר ואף הצטלמו עם המתעמלות. בשנה הבאה אירה תגיע לאליפות אירופה שתתקיים בתל אביב.

אירה ויגדורצ’יק מסרה: “אני מודה לגברת אירה וינר על ההזדמנות שניתנה לי לאמן את נבחרת רוסיה בהתעמלות אמנותית”. מאיגוד ההתעמלות נמסר: “אנחנו מודים לאירה על תרומתה לאורך השנים ומאחלים לה בהצלחה בהמשך”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */