יום חמישי, 18.12.2025 שעה 11:09

דקל קינן צפוי להמשיך לעונה נוספת בלאס וגאס

הבלם בן ה-37 שהספיק לערוך חמישה משחקים במדי "לייטס" כפי הנראה יישאר שם בעונה הבאה, כך נודע ל-ONE. בימים אלה שומר על כושר באימוני הפועל עכו

|
דקל קינן עם איתמר קינן ודניאל הבר (פרטי)
דקל קינן עם איתמר קינן ודניאל הבר (פרטי)

הקריירה של דקל קינן מסרבת להיגמר: לאחר שרק לפני קצת פחות משלושה חודשים חתם הבלם בן ה-37 במדי לאס וגאס לייטס מליגת ה-USL (הליגה השנייה בארה"ב) וסיפר בראיון על המסע המפרך שעבר בדרך, נראה כי קינן ימשיך לעונה נוספת במועדון, כך נודע ל-ONE. 

הוא הספיק לשחק במדי הקבוצה חמישה משחקים, כאשר כבר לאחר שלושה מהם הוא ענד את סרט הקפטן בקבוצה שמהווה קבוצת בת ל-LAFC מליגת ה-MLS. מצד שני הצדדים קיים רצון להמשיך את ההתקשרות בעוד עונה, כאשר במועדון גם רוצים לשלב אותו בתוך האקדמייה כחלק מההערכה לה הוא זוכה בארגון.

דקל קינן (האתר הרשמי של לאס וגאס לייטס)דקל קינן (האתר הרשמי של לאס וגאס לייטס)

הבלם, שוהה בימים אלו בישראל ושומר על כושר עם הפועל עכו מהליגה הלאומית, כאשר הוא הבהיר כי אינו מתכוון לפרוש ומאמין ביכולתו לשחק עוד עונה, כאשר הנטייה היא להמשיך לשחק בארה"ב. בעברו, הספיק לשחק גם במדי סקרמנטו וסינסינטי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */