יום רביעי, 21.01.2026 שעה 00:51
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2631-3419הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1529-1819הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

חוגג הוא הבכיר החשוד בהלבנת הון ועבירות מין

"המשחק הגדול": הותר לפרסום שמו של בעלי בית"ר, שמעצרו הוארך עד רביעי. בין החשדות: קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות ורישום כוזב במסמכי תאגיד

|
משה חוגג (אורן בן חקון)
משה חוגג (אורן בן חקון)

משה חוגג הוא הבכיר בכדורגל הישראלי החשוד בעבירות של הלבנת הון ועבירות מין, במסגרת פרשת “המשחק הגדול”. הערב (חמישי) הגיע בעלי בית”ר ירושלים לבית משפט השלום בראשון לציון, שם הוחלט שמעצרו יוארך בשישה ימים נוספים, עד ליום רביעי. 

החשד הוא לאיסור הלבנת הון, קשירת קשר לביצוע פשע, גניבה בידי מורשה, קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, השמטת הכנסה במזיד, רישום כוזב במסמכי תאגיד, עבירות על פי פקודת הסמים המסוכנים, מתן אלכוהול לקטינים ועבירות מין.

על פי חומרי החקירה, החשודים נהגו לגייס כספים ממשקיעים פוטנציאליים באופן שיטתי וסדור, תוך הצגת מצגי שווא מתוחכמים הנוגעים למיזמים בתחום המטבעות קריפטוגרפיים. בפועל, מכספי המשקיעים התמימים נלקחו מאות מיליוני דולרים, ששימשו את החשוד ואחרים לאורח חיים פזרני וראוותני. “מחומרי החקירה אני סבור כי קיים חשד סביר בנוגע לעבירות”, אמר השופט, ארז מלמד, שאישר את הארכת מעצרו עד ליום רביעי.

תיקיית הפרשה (רדאד גתיקיית הפרשה (רדאד ג'בארה)

עו”ד משה מזור ייצג את חוגג, בעוד את שמונת החשודים הנוספים מייצגים עורך הדין, עמית חדד, המשמש כעו”ד של ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו, ועו”ד עדי כרמלי. לאחר ההחלטה בעניין חוגג, עו”ד חדד טען כי לא צפויה לכאורה הארכת מעצר נוספת כל עוד לא תהיה התפתחות משמעותית בחקירה. נציג המשטרה סיפר בדיון: “חוגג נחקר מעט מאוד זמן אחרי שהיה חיפוש ארוך בביתו ובעסקיו. הגענו להסכמה עד ליום רביעי לבקשת עו”ד מזור”.

עו"ד עדי כרמלי (רדאד געו"ד עדי כרמלי (רדאד ג'בארה)
עו"ד עמית חדד (רדאד געו"ד עמית חדד (רדאד ג'בארה)
עו”ד משה מזור (רדאד געו”ד משה מזור (רדאד ג'בארה)

עוד לפני שהותר הפרסום על שמו, חוגג הודיע בחשבון הפייסבוק שלו שהוא נאלץ לבטל את השתתפותו בכנס שאמור היה להיערך היום, בנושא מטבעות קריפטו. מטעם עורכי דינו של חוגג נמסר: “מדובר בנושאים שהתפרסמו בעבר מטעם גורמים בעלי אינטרס ואשר כעת המשטרה בודקת אותם. חוגג מכחיש בכל תוקף את החשדות נגדו ומשתף פעולה באופן מלא עם חוקריו. אנו בטוחים שבסיום החקירה יתברר שאין שחר לטענות כלפיו”.

כזכור, מוקדם יותר החודש פורסם בחדשות 13 על כך שדוגמנית ישראלית מוכרת טענה כי חוגג ניסה לכפות את עצמו עליה. עוד נטען כי הסוכן שלה, שעמד בקשרים עסקיים עם חוגג, לא דיווח על המקרה, לא למשטרה ולא להוריה אף שהייתה בת 17.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */