יום ראשון, 25.01.2026 שעה 12:53
ליגת העל Winner 25-26
4520-4720הפועל ב"ש1
4520-4419בית"ר ירושלים2
3623-3819מכבי ת"א3
3221-3820מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
1935-2920עירוני ק"ש10
1935-2620הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

"אני פגוע מדראפיץ', נפל עליי כרעם ביום בהיר"

עו"ד רועי דניאל, סוכנו לשעבר של המאמן, חש נבגד אחרי שזה סגר בק"ש ואמר ב-102FM: "לא יודע מה סיבותיו". אבוחצירה: "לנו חשובה הצלחתו ולא העמלה"

|
סולובודאן דראפיץ' ורועי דניאל (רדאג ג'בארה, נעם מורנו)
סולובודאן דראפיץ' ורועי דניאל (רדאג ג'בארה, נעם מורנו)

על רקע מינויו של סלובודאן דראפיץ’ למאמן עירוני קריית שמונה במקומו של עמיר נוסבאום שפוטר, סוכנו לשעבר של דראפיץ’, עו”ד רועי דניאל, דיבר היום (שלישי) לתוכנית הספורט של ישראל ב-102FM והתייחס לכך שהמאמן סגר עם הקבוצה הצפונית מבלי לעדכן אותו בפרטים.

ערב טוב, עו”ד רועי דניאל.
”ערב טוב”.

מה קרה לך עם דראפיץ’, ידוע שאתה מלווה אותו שנים, אבל את המשא ומתן מול ק”ש הוא סגר בלעדיך?
“אלה פרטים מדויקים. אני נתתי לו מעטפת כי הוא כמו משפחה שלי. אין לי תשובה על מה קרה. התכתבתי גם עם איזי וגם עם יוסי המנכ”ל, והתבשרתי שהוא מדבר עם מישהו אחר. מבחינתי התחלתי משא ומתן בשבילו, עדכנתי אותו לגבי זה ועם כמה שקשה לי עם החלטתו, לא קיבלתי ממנו תשובות. זה נפל עליי כרעם ביום בהיר. העמלה אמורה להגיע מהקבוצה. אני מסכים שהייתי צריך לחתום איתו על חוזה, אך לא יודע מה הסיבות שלו. התחושות שלי קשות, לא קל לי עם זה, ברור שזה לא נעים ופוגע בי מאוד, אני כבר הרבה שנים בכדורגל ובאמת שאני לא מבין למה הוא עשה את זה”.

סלובודאן דראפיץסלובודאן דראפיץ' (אורן בן חקון)

שי ברדה גם חתום אצלך גם?
“אני מלווה אותו הרבה מאוד שנים. כל המיוצגים שלי חתומים אצלי מלבד ברדה ודראפיץ’, הם ברמה הכי קרובה אליי והנאמנות שלהם כבר עמדה במבחן אצלי. לא הייתה הצעה אתמול בכלל. אני מאחל לו בהצלחה עם ההחלטות שלו”.

אם דראפיץ’ יבקש סליחה וירצה לחזור, תחזור להיות סוכן שלו?
“הכול טרי מאוד, אני עדיין בשוק. זו שאלה לא רלוונטית. אני לא יודע מה גרם לו לעזוב. אני לא יודע אם אחזיר אותו או לא. אני כועס, לא יכול לענות בחיוב לשאלה הזאת”. 

סלובודאן דראפיץסלובודאן דראפיץ' ושי ברדה (איציק בלניצקי)

אחד מסוכניו של דראפיץ’ כרגע, שמעון אבוחצירה, הגיב לדברים: “קודם כל, זה שקר מוחלט. מי שניהל את המשא ומתן מהיום הראשון זה סוכנו של סלובו, צחי שלטי, ואני שמעון אבוחצירה, עם קשריי הנהדרים במועדון שמזוהה איתי ויקר לליבי, עזרתי בכל כוחי ובדעתי המקצועית לצחי שסולובו יגיע, כי אני מאמין בכל כוחי שזה מהלך מבריק ונכון למועדון. רועי דניאל טוען שסלובו יקר לליבו, אז רציתי לבשר לו שאני מכיר את סלובו לפני שהוא נהיה עו״ד, וסלובו זה יותר ממשפחה שלי כבר המון שנים. מה שעמד לנגד עינינו זו ההצלחה המקצועית של דראפיץ’, ולא העמלה של סוכן שקורא לעצמו משפחה”. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */