יום שבת, 10.01.2026 שעה 10:27

אחרי פייט צמוד: סרדל נבחר למצטיין המחזור ה-8

בירם כיאל, שכיכב בניצחון הגדול על הפועל ת"א, נותר רק במקום השני עם 29% מהקולות. דניאל פרץ, שבלט ב-1:3 של מכבי בקריית שמונה, הגיע למקום ה-3

|
לירן סרדל (שחר גרוס)
לירן סרדל (שחר גרוס)

אחרי פייט צמוד ראש בראש עם בירם כיאל, שהצטיין בחגיגה מול הפועל תל אביב, גולשי ONE הכריעו במהלך השבוע שמצטיין המחזור ה-8 בליגת העל הוא לירן סרדל, שהוביל את הפועל חיפה ל-0:3 גדול על הפועל חדרה וקיבל 31% מהקולות.

כזכור, סרדל, אחד מהשחקנים המשתפרים של ליגת העל בשנתיים האחרונות, ממשיך לשמור על יציבות. סרדל ניצח על החגיגה של סגנית המוליכה מהכרמל, שהביסה 0:3 את הפועל חדרה, עם שער גדול מחוץ לרחבה, בישול לאלן אוז’בולט ועבודה בלתי מתפשרת במרכז המגרש של אלישע לוי.

כיאל כאמור הגיע למקום השני וקיבל 29%, דניאל פרץ, שוערה הצעיר של מכבי תל אביב שבלט ב-1:3 בקריית שמונה, זכה ל-19% מסך המצביעים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */