מאמן אטאלנטה חשף שהתלוצץ עם הכוכב של יונייטד אחרי ה-2:2: "ידעתי שהוא יהיה בעיה, תשע מכל 10 בעיטות שלו הן למסגרת. אמרתי לו גם משהו באיטלקית"

כריסטיאנו רונאלדו היה אתמול (שלישי) יותר כריסטיאנו רונאלדו מתמיד. הפנומן הפורטוגלי הצטיין עם צמד, כולל שער בתוספת הזמן, וחילץ 2:2 עבור מנצ’סטר יונייטד מול אטאלנטה המתוסכלת.
מאמן הקבוצה האיטלקית, ג’אן פיירו גאספריני, החמיא ל-CR7 בסיום המשחק וחשף את תוכן השיחה שהייתה לו עמו אחרי השריקה האחרונה: “ידעתי שכריסטיאנו יהיה בעייתי, הוא בקושי מפספס את המסגרת, תשע מ-10 בעיטות שלו הן למסגרת וחצי גם נכנסות לשער”.

האיטלקי הוסיף: “כשנגמר המשחק שוחחתי איתו למספר שניות ואמרתי לו משהו באיטלקית שאסור לומר בטלוויזיה. בעיקרון אמרתי לו ‘קדימה, לך לטייל ועזוב אותי בשקט”.
La conversación que refleja la exhibición de Cristiano: "Anda, vete a paseo y déjame en paz" https://t.co/XKKsRcFhp1
— MARCA (@marca) November 3, 2021