שער גדול לקראסקו, 0:3 נהדר לאתלטיקו על בטיס

הבלגי כיכב עם מבצע אישי סוחף, פצלה (עצמי הזוי) ופליקס הוסיפו והאלופה של סימאונה חזרה לעניינים וטיפסה למקום הרביעי אחרי שתי תוצאות תיקו ברצף

שער גדול לקראסקו, 0:3 נהדר לאתלטיקו על בטיס

אתלטיקו מדריד לא מוותרת על עונת 2021/22. הערב (ראשון), אלופת ספרד חזרה הביתה לוונדה מטרופוליטנו, וגם חזרה לנצח. היא עשתה את זה בצורה מרשימה עם 0:3 על אחת הקבוצות הטובות ביותר עד כה העונה, ריאל בטיס, ושמרה בבית על שלוש נקודות שמשאירות אותה חזק במאבק האליפות, למרות התוצאות האחרונות. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, משודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.

אתלטיקו הגיעה להתמודדות אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות באותה תוצאה, 2:2, מה שהעיד במידה מסוימת על בעיה בחלק האחורי, שהפך מנקודת התורפה לעקב אכילס. כעת, סימאונה הצליח לייצב בחזרה את ההגנה שלו שלא איפשרה לאנדלוסים לסכן כמעט בכלל את שערו של יאן אובלק, תוך שהוא נהנה מיכולת אדירה של יאניק קראסקו. בזכות הניצחון, אתלטיקו במקום הרביעי עם 22 נקודות, רק שתיים מתחת למוליכה והיריבה העירונית, ריאל. מנגד, בטיס נעצרה אחרי תקופה נהדרת שכללה שלושה ניצחונות רצופים והיא במקום החמישי עם 21 נקודות.

אתלטיקו מפרקת את בטיס עם 0:3 מוחץ

פתיחת המשחק לא בישרה על הבאות. בטיס ניסתה לשלוט בקצב ולהניע את הכדור, אך הגול הנפלא של קראסקו בדקה ה-27 הוציא את כל האוויר מן המפרשים של הקבוצה האנדלוסית. משם, המשחק התנהל בשליטה כמעט מוחלטת של אתלטיקו, שהצליחה לייצר עוד ועוד מצבים, אך הייתה צריכה עזרה קלה מהאורחת כדי להבקיע את השני.

בדקה ה-63 קיבלנו את אחד השערים העצמיים הביזארים של השנה, כשבלם בטיס, חרמאן פצלה, פשוט הסתובב ונגח כדור קרן לשערו הוא, מה שסגר סופית את הסיפור. עד לסיום קראסקו המשיך בחגיגה והוסיף בישול לז’ואאו פליקס המחליף שקבע את תוצאת ההתמודדות. ניצחון חד וחלק לאתלטיקו מדריד ששולחת הצהרות כוונות לכל חבורת הצמרת שהיא עדיין כאן.