יום שישי, 02.01.2026 שעה 04:00
ליגת העל Winner 25-26
3816-3816הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3018-3316מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2319-2116בני סכנין6
2334-2916מכבי נתניה7
2026-2516הפועל פ"ת8
1826-2216הפועל חיפה9
1833-2216מ.ס אשדוד10
1834-1816עירוני טבריה11
1327-1816עירוני ק"ש12
1125-1416הפועל ירושלים13
740-1416מכבי בני ריינה14

דאגה במכבי חיפה מהפציעות: יש שחיקה ועייפות

במועדון מאוכזבים מה-2:2 מול אשדוד ("היינו חייבים לשמור על היתרון") ומכך שמספר שחקני מפתח ייעדרו מול סלביה פראג. סטריין יוחלף בזר אחר בינואר

|
אצילי ופלאניץ' בסיום (ראובן שוורץ)
אצילי ופלאניץ' בסיום (ראובן שוורץ)

במכבי חיפה קיבלו ברגשות מעורבים את ה-2:2 מול מ.ס אשדוד אמש (שבת). מצד אחד, הקבוצה השיגה נקודה באחד המגרשים הקשים בליגה מול קבוצה שנמצאת במומנטום טוב אחרי ניצחון על מכבי ת"א, אבל מאידך, האלופה שמטה בשני מקרים יתרון ונאלצה שוב לרדת מהמגרש עם נקודת חוץ אחת בלבד שמצטרפת לארבע נקודות נוספות מתוך 12 אפשריות מחוץ לבית.

מכבי חיפה החמיצה הזדמנות לצמצמם את הפער מהמובילה הפועל ב"ש שעשתה תיקו בנתניה והפער עומד עדיין על 4 נקודות. במועדון הירוק אין ממש הסבר לכך מדוע הקבוצה מתקשה במשחקי חוץ, לא רק באירופה של העונה, אלא בעיקר בליגה, אבל העובדות מספרות שחיפה של סמי עופר שונה בתכלית מזו שמשחקת בחוץ. 

ברק בכר (ראובן שוורץ)ברק בכר (ראובן שוורץ)

בחיפה טוענים שיותר מדי שחקנים היו מתחת לרמתם הרגילה. חוסה רודריגס בקישור, למשל, מתקשה לספק את הסחורה, סאן מנחם איבד לא מעט כדורים ובחלק הקדמי לא היו מצבים יצירתיים לכיבוש שערים. התחושה הכללית בקבוצה היא שלולא ניצול המצבים הנייחים שבאים לידי ביטוי בצורה יוצאת מן הכלל פעם אחר פעם, כמו בשער הראשון אתמול, עקומת השערים של חיפה הייתה יורדת בצורה משמעותית. במועדון מבינים שיש למשוך עד ינואר כדי לצרף חלוץ מטרה, כאשר הנתונים של גודסוויי אתמול לא ממש מחמיאים אבל גם שאר השחקנים היו ברמה נמוכה והתקשו לייצר מצבים. 

נקודה נוספת שבחיפה מעלים היא מכת הפציעות לקראת סלביה פראג ביום חמישי הקרוב בקונפרנס ליג. לרשימה שכוללת את נטע לביא, עופרי ארד ואורי דהן שסובל מפציעה בברך ניתן להוסיף את מחמוד ג'אבר עליו היה עומס גדול בחודש האחרון, ואתמול הדבר בא לידי ביטוי במתיחה בשריר הירך האחורי. אותו הדבר גם לגבי ראיין סטריין ששוב מתח את שריר הירך האחורי ועל פי כל הערכות ישוחרר בינואר ובמקומו יגיע זר אחר. “יש שחיקה ויש עייפות. זה דבר טבעי, אבל חבל על הנקודות כי הובלנו פעמיים והיינו צריכים לשמור על כך. אנחנו חייבים את האופי הזה לדעת לשמור על יתרון. נצטרך לבוא מול ק"ש ולנצח כדי לצאת לפגרה ולאסוף אנרגיות חדשות”, אמרו בחיפה.

אצילי, דוניו וסאן מנחם מאוכזבים (ראובן שוורץ)אצילי, דוניו וסאן מנחם מאוכזבים (ראובן שוורץ)

מי שהתחמם לאורך דקות ולא נכנס בגלל אילוצים של פציעות הוא בן שהר, שלדעת אנשי הקבוצה צריך היה לעלות לשחק במקום דוניו שלא איים על השער, אבל פציעות של שחקני הרכב שיבשו לבכר את התוכניות. שהר הוא לא המאוכזב היחיד, גם יובל אשכנזי שנכנס כמחליף והוחלף בעצמו יכול לראות את עצמו מאוכזב מהעניין למרות שבכר הסביר שמדובר בצעד טקטי מתבקש כאשר הוא הכניס את צ’ירון שרי, שגם כבש שער יתרון זמני. גם מאור לוי נכנס לקטגוריה של המאוכזבים כשהוא מוצא את עצמו מחוץ לסגל בשני המשחקים האחרונים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */