חוגג עקץ אוהד מארגון לה פמיליה, שהציע לעזוב את בית"ר ירושלים ולהקים קבוצה בליגה ג' "עם גאווה יהודית". הבעלים: "קראו לקבוצה בית"ר לה פמיליה"

על רקע הסכסוך המתמשך בין משה חוגג לארגון אוהדי בית”ר ירושלים לה פמיליה, בעלי הירושלמים הגיב היום (רביעי) לאוהד מהארגון שהציע לעזוב את בית”ר ולהקים קבוצה בליגה ג’ (“שם יהיו לנו אוהדים עם גאווה יהודית, לא כמו אלו של חוגג שמבסוטים שמביאים לה ערבי מניגריה”).
משה חוגג כתב בדף הטוויטר שלו: “יוזמה מבורכת של אוהד לה פמיליה. עצה קטנה לשיפור, במקום בית"ר קרית ארבע/חברון קראו לקבוצה בית"ר לה פמיליה ובואו לשחק במחוז תל אביב, יהיה נחמד לתת לכם גול עם המכתש גבעתיים”.
יוזמה מבורכת של אוהד לה פמיליה.
— Moshe Hogeg (@moshehogeg) October 27, 2021
עצה קטנה לשיפור, במקום בית"ר קרית ארבע/חברון קראו לקבוצה בית"ר לה פמיליה ובואו לשחק במחוז תל אביב, יהיה נחמד לתת לכם גול עם המכתש גבעתיים pic.twitter.com/Bs2mH8Hz91
אותו אוהד כתב בין היתר: “הגיע הזמן לעזוב את בית”ר, נלך ונקים קבוצה חדשה בליגה ג’ – בית”ר קריית ארבע-חברון. גועל נפש מה שנהיה מבית”ר, נעזוב אותם ואז בפעם הבאה שיעשו חרם על הילד של איזה שמאלני, נראה מי יבוא להצטלם איתו בכלל”.