יום ראשון, 22.02.2026 שעה 20:12
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2339-2923הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

מימר בסכנת פיטורים, רפואה עלה כמועמד להחליפו

לאור ה-3:0 לק"ש, בסכנין גוברים הקולות הקוראים לזעזוע. שמם של רפואה וסילבס עלה. מימר לא נותר חייב: "מהרסיך ומחריביך ממך יצאו, הקארמה לא טובה"

|
שרון מימר (רדאד ג'בארה)
שרון מימר (רדאד ג'בארה)

בבני סכנין גוברים הקולות לבצע זעזוע בעמדת המאמן ולהחליף את שרון מימר – אוהדי הקבוצה כבר הביעו הערב (שבת) את מחאתם במהלך המשחק מול קריית שמונה (3:0) נגד המאמן ובעיקר נגד העובדה שמימר עלה עם שלושה קשרים מאחור – ניר לקס, בירם כיאל ואיהב גנאים.

כל הניסיונות של מימר במהלך המחצית השנייה להכניס את כל הכלים ההתקפים שלו לא ממש עזרו. כמו כן, היו"ר מוחמד אבו יונס, שבשבוע שעבר זעם על היכולת בניצחון מול אשדוד, יצטרך להחליט על עתידו של המאמן ולא מהנמנע שיוחלט לבצע זעזוע. אחד השמות שעולים כאפשרות הוא שמו של קובי רפואה שאימן בשנה שעברה בהצלחה את קריית שמונה.

מימר: “סכנין תצליח כשיהיה שקט גם ברגעים לא טובים”

מימר מצידו, החליט לעלות להתקפה בסיום ולשלוח ביקורת מבית: “האמת שהפסדנו בצדק אבל יש פה משהו שהוא מעבר לכדורגל, יש פה קארמה וכשהקארמה לא טובה אי אפשר לנצח. אם לא מעריכים ניצחון באשדוד אז יש לחץ והלחץ הכריע. ראיתי את השחקנים, הם כל הזמן רוצים לרצות וככה זה נראה. יש בתורה משפט ‘מהרסיך ומחריביך ממך יצאו’ וזו ההרגשה פה. במקום לבוא ולתמוך, כל הזמן אנרגיות לא טובות. סכנין תצליח כשיהיה פה שקט והתנהלות שקטה גם ברגעים הלא טובים”. 

בירם כיאל פחות הסכים עם מאמנו ואמר: “לא יודע איך להגדיר מה שקרה. מאוכזבים הגול השני שבר אותנו. התוכנית משחק שלהם עבדה ושלנו כשלה. בעולם של הכדורגל בכל יום יש לחץ וכשיש ציפיות, אז הלחץ עולה. אני חושב שהלחץ צריך להביא למקומות טובים יותר, במיוחד אחרי הניצחון באשדוד. שחקנים אמורים להתמודד עם לחץ וצריך לקחת אחריות על עצמנו, אני והחברה לפעמים לא מתפקדים. בלי לחץ צריך לפרוש, זה לא צריך לקחת אותנו למשהו לא חיובי אלא להשתמש בזה לדברים טובים, כרגע אנחנו נופלים בזה. צריך מבחינה פסיכולוגית ומנטלית להתמודד”.

בירם כיאל (עמרי שטיין)בירם כיאל (עמרי שטיין)

בצד המנצח, עמיר נוסבאום אמר: “זה לא שהסדר חזר על כנו, זה המשך ישיר של שבוע שעבר שהיה משחק פנטסטי נגד חדרה ואמרתי לשחקנים שאני גאה בהם. הראנו נוכחות מהדקה הראשונה ואני גאה בבחורים. משחק ההתקפה ומשחק ההגנה זה ביחד ושהקבוצה טובה אז כולם נראים טוב. לא דיברתי על הסגל מתחילת העונה כל מי שפה ראוי לליגת העל מבחינתי. מבחינתי על שחקן שמתאמן טוב אני אתן לו לשחק. אני מקווה שאיזי מרוצה”.

כובש השער השני, איתמר שבירו, הוסיף: “זה עוד לא קרה לי שכבשתי שער כזה מהיר אחרי מחצית אבל אני כל כך שמח. לא סתם באתי לפה, באתי בגלל עמיר שנתן לי הכל כדי שאגיע ורציתי רק להחזיר לו ומפה הריצה אליו אחרי הגול. המטרה לעשות עונה מצוינת בק”ש”. 

איתמר שבירו חוגג (עמרי שטיין)איתמר שבירו חוגג (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */