יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:09
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"אסור לעשות טעויות מטופשות, נילחם 95 דקות"

ארווין קומאן מאמן בית"ר לקראת הקרב מול הפועל ת"א ב-20:45: "אני מלא ביטחון בקבוצה, מחיאס? כמובן שזו מכה גדולה", ג'אסי: "מרגיש כאן טוב מאוד"

|
שחקני בית
שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)

כשהיא בפתיחת עונה לא טובה בלשון המעטה ועם ניצחון ליגה בודד בחמשת המחזורים הראשונים, בית”ר ירושלים תתארח היום (שני, 20:45) בבלומפילד למשחק לוהט מול היריבה המרה, הפועל ת”א. מאמן הירושלמים, ארווין קומאן, דיבר לקראת ההתמודדות המתוחה. 

"היה לנו שבוע אימונים טוב, אני מאוד שמח על כך, אבל צריך להופיע על המגרש” אמר קואמן, “אני מלא בביטחון בקבוצה שלי. כמובן שזאת מכה גדולה שג’וסואה מחיאס לא ישחק בגלל הפציעה שלו, ואנחנו מאוד חסרי מזל עם פציעות של מספר שחקנים, אבל בכל מקרה, נוכל לחפש תירוצים, אבל אין תירוצים מהרגע שהמשחק מתחיל מחר".

שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)

היריבות מול הפועל תל אביב: "משחקים נגד קבוצה שאנחנו מכירים, וכמובן שמדברים על המשחק הזה כל השבוע, אבל בסופו של דבר כמו שאמרתי – אנחנו צריכים להופיע מחר ואנחנו צריכים להראות שאנחנו רוצים להילחם 95 דקות. יש לנו איכות רבה, ואסור לנו לעשות טעויות ופאולים טיפשיים. אנחנו צריכים להיות פיקחים ולמצוא דרכים חכמות ויצירתיות לתקוף. אני מלא בביטחון לקראת המשחק מחר".

שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)

הליגה הישראלית מראות עיניו: "זאת ליגה מאוד פיזית. כל קבוצה יכולה להתחרות עם קבוצה אחרת, ראינו את זה גם אתמול. זאת ליגה קשה לשחק בה, כי יש הרבה מאבקים תוך כדי המשחק, השחקן הישראלי אוהד לעשות הרבה דריבלים, אני לא אוהב את זה. לפי הדרך שלי, אתה צריך לשחק עם הכדור ולזוז, אין בעיה מדי פעם, אבל רואים את זה בקבוצות אחרות וגם אצלי, שעושים יותר מדי דריבלים, אבל זאת ליגה טובה".

קשר הקבוצה, אדווין ג’אסי אמר: "אני מרגיש טוב מאוד כאן, מהיום הראשון בקבוצה היו טובים אליי, וקיבלו אותי יפה. הייתי צריך לעבוד קשה כדי לחזור ולהגיע לרמה שאני רגיל אליה, ועכשיו אנחנו כאן ומחכים לתוצאות טובות. אני מנסה להתכונן לכל משחק אותו הדבר, ברור שזה כמו ‘דרבי’ גדול עבורנו, אז יש קצת יותר מוטיבציה עבורנו. אבל כמו שהמאמן אמר, אנחנו צריכים להישאר בפוקוס על המגרש ולעשות את העבודה שלנו ואני בטוח שיהיה בסדר”.

שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)שחקני בית"ר ירושלים באימון (אורן בן חקון)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */