כוכב פ.ס.ז' עם שער ושני בישולים לראפיניה בדרך לחגיגה על אורוגוואי במוקדמות המונדיאל, סוארס רק צימק. לאוטרו העניק לאלביסלסטה ניצחון על פרו

משחקי המחזור ה-12 במוקדמות המונדיאל של דרום אמריקה נערכו הלילה (בין חמישי לשישי), כאשר במוקד – ארגנטינה רשמה ניצחון שני ברציפות עם 0:1 על פרו, בעוד ברזיל שמוליכה את הטבלה הביסה 1:4 את אורוגוואי בזכות חגיגה של ניימאר.
האלביסלסטה המשיכו להתבסס במקום השני בטבלה שמוביל למונדיאל בזכות ניצחון שני ברציפות. לאוטרו מרטינס היה זה שסידר לתכולים ניצחון עם שער בדקה ה-43 מבישול של נחואל מולינה. ליאו מסי שרשם 90 דקות וחבריו סיימו את החלון הנוכחי בטעם טוב ובעוד חודש יפגשו במחזור הבא את אורוגוואי. פרו מצידה יכולה הייתה להשוות אבל יושימאר יוטון בעט פנדל למשקוף, והיא עדיין במקום התשיעי והלפני אחרון וספגה הפסד שביעי מתוך 12 משחקים.
Lautaro Martinez' great header helps past pic.twitter.com/w4kVTPsm2T
— 433 (@433) October 15, 2021
חגיגה של הסלסאו וניימאר. כוכב פאריס סן ז’רמן, שספג לא מעט ביקורות לאחרונה בקבוצתו, שוב הוכיח שבכל הקשור למדים הלאומיים הוא תמיד שם. ניימאר כבש את הראשון (10) ובהמשך בישל פעמיים, לראפיניה (58, שהשלים צמד אחרי שכבש בדקה ה-18) ולגבריאל ברבוסה (83), כשמנגד לואיס סוארס רק צימק את התוצאה (77). ברזיל עדיין בראש הבית וכמו ארגנטינה, עדיין ללא הפסד, כשהיא השיגה עשרה ניצחונות מתוך 11 המשחקים ששיחקה.
Neymar tonight: ⚽ ️ ️ pic.twitter.com/lZZc4IB0Wn
— B/R Football (@brfootball) October 15, 2021
בנוסף, אקוודור וקולומביה שנמצאות במקומות 3 ו-4 בהתאמה בבית סיימו ב-0:0 בניהן, ואילו צ’ילה התקרבה למקום השישי שמוביל לפלייאוף עם 0:3 חלק על ונצואלה מצמד של אריק פולגאר (18 ו-37), לו אלכסיס סאנצ’ס בישל פעמיים, ושער נוסף של בן בררטון (73).