שחקן מ.ס אשדוד פספס את הטיסה חזרה אחרי המשחקים עם נבחרתו אוגנדה ויגיע בהמשך, הקשר עשוי להיכלל בסגל מול סכנין. כנעאן עשוי לשוב נגד מכבי ת"א

במ.ס אשדוד ממשיכים בהכנות לקראת המשחק הקרוב נגד בני סכנין, ורק במהלך היום (חמישי) יקבלו בחזרה את צמד הזרים האוגנדים, טימותי אוואני ופהאד באיו, שכבש צמד שערים בניצחונות על רואנדה במסגרת מוקדמות המונדיאל.
אוואני נחת אתמול בישראל ולא לקח חלק באימון הערב של אשדוד, כאשר הוא חוזר עם פציעה בברך כשלטענתו מדובר בפציעה קלה, אבל בצוות הרפואי כלל לא סומכים על האבחנה הרפואית של הנבחרת האוגנדית. באיו החמיץ את הטיסה אתמול ורק היום ינחת בישראל.
באשדוד שמחים מכך שהפציעה של קני סייף אינה חמורה כפי שחשבו והוא עשוי להיכלל בסגל נגד סכנין. בקבוצה ממתינים לחזרתו של חמודי כנעאן מפציעה בכף הרגל והוא ככל הנראה יחזור לסגל נגד מכבי תל אביב.