מארה נחת בישראל: שוחחתי ארוכות עם קומאן

הרכש החדש של בית"ר ירושלים יצטרף לאימוני הקבוצה בתחילת השבוע הבא: "הדרך לא הייתה קלה, לקבוצה יש היסטוריה ומקווה שאוכל לעזור לה להתברג בצמרת"

מארה נחת בישראל: שוחחתי ארוכות עם קומאן

הקשר הגינאי החדש של בית”ר ירושלים, קמסו מארה, נחת לפנות בוקר בישראל לאחר שקיבל את כל האישורים בסוף השבוע ונכנס היישר לבידוד במלון בירושלים. מארה, שהגיע מסלובן ליברץ הצ׳כית, נחת בארץ בטיסה מפראג וצפוי להצטרף לאימונים בתחילת השבוע הבא.

מארה, שמשחק גם בנבחרת גינאה ומתנשא לגובה של 1.86 מטרים – אמר: "אני שמח להגיע לבית״ר ירושלים. הדרך לפה הייתה לא קלה מאחר שהקבוצה שלי בצ׳כיה לא רצתה שאעבור לכאן, אבל המועדון והמאמן דיברו עם הקבוצה שלי ובסוף הכול הסתדר. אני מקווה שאצליח לעזור לקבוצה".

ארווין קומאן (אורן בן חקון)ארווין קומאן (אורן בן חקון)

מה שמע על בית״ר מאז החתימה: "ראיתי שיש פה אצטדיון גדול ואוהדים נהדרים שאוהבים כדורגל. לקבוצה הזאת יש היסטוריה גדולה ואני מקווה שאעזור לה להתברג בצמרת".

מה שמע מהצוות: "כן, שוחחתי עם קומאן. הוא אמר לי שיש פה קבוצה טובה והוא רוצה אותי בה, ושיחד נוכל לעשות דברים גדולים. דיברתי איתו ארוכות וזה נתן לי המון כוח וביטחון כדי להגיע לישראל ולבית״ר".