מעבר אלטמן לארוקה הפורטוגלית שוב על הפרק

האופציה לעבור למועדון מהליגה הבכירה במדינה, בו משחק גם אור דסה, חזרה. השחקן, בפניו עומדות מספר אופציות, אמור להכריע בעניין בימים הקרובים

מעבר אלטמן לארוקה הפורטוגלית שוב על הפרק

עומרי אלטמן שהיה רוצה להישאר בהפועל תל אביב ולא זכה לקבל הצעה לטעמו, קרוב להכריע מי תהיה קבוצתו בשנה החדשה. אלטמן ששמר על כושר במדי מכבי פתח תקווה, נחשב לשחקן חופשי ויכול לחתום גם מעבר למועדי סגירת חלון ההעברות והוא מבין שעליו למצוא כמה שיותר מהר קבוצה איתה יתחיל את העונה.

בין האופציות שנותרו לאלטמן היא ארוקה הפורטוגלית, בה חתם לאחרונה אור דסה. אלטמן כבר שהה בהתרשמות בארוקה אבל החליט לא לחתום בסופו של דבר בגלל הצעה נמוכה. עם זאת, הקבוצה הפורטוגלית עדיין נחושה לצרפו.

השחקן שכיכב בהפועל תל אביב בשנתיים האחרונות בחן אופציות נוספות, אך כעת ארוקה חזרה לעמוד על הפרק והיא אחת האפשרויות של השחקן. אם אלטמן אכן יעבור לארוקה, הוא יצטרף כאמור לדסה, ששותף עד כה בשלושה מארבעת משחקי הליגה של הקבוצה העונה, שלושתם כמחליף. אחרי ארבעה משחקים, לארוקה יש שלוש נקודות, כתוצאה מניצחון אחד ושלושה הפסדים.