יום רביעי, 24.12.2025 שעה 04:41

חנה מיננקו סיימה במקום השלישי בליגת היהלום

ממשיכה את המומנטום מטוקיו: קופצת המשולשת הישראלית השיגה את התוצאה ה-3 בטיבה בתחרות כשקפצה למרחק של 14.47 מטרים. רוחאס ראשונה עם 15.56 מטרים

|
חנה קנייזבה מיננקו (רויטרס)
חנה קנייזבה מיננקו (רויטרס)

חנה קנייזבה מיננקו סיימה הלילה (חמישי) במקום השלישי בקפיצה משולשת בליגת היהלום בלוזאן, לאחר שקפצה למרחק של 14.47 מטרים לצד יריבות חזקות שהגיעו לתחרות. קופצת המשולשת הישראלית הוכיחה כי היא עדיין שייכת לרמות הגבוהות ביותר, לאחר שהוזמנה לליגת היהלום והשיגה את התוצאה השלישית בטיבה בתחרות היוקרתית.

יולימאר רוחאס מוונצואלה, שיאנית העולם, סיימה ראשונה לאחר שקפצה ל-15.56 מטרים. שניאקה ריקטס מג’מייקה הייתה במקום השני עם 15.02 מטרים והישראלית כאמור סיימה אחריהן לאחר שקפצה למרחק של 14.47 מטרים.

יולימאר רוחאס (רויטרס)יולימאר רוחאס (רויטרס)

כזכור, חנה קנייזבה מיננקו התאוששה בחודשים האחרונים מפציעה בקרסול, חזרה להתחרות וסיימה במקום השישי באולימפיאדת טוקיו 2020 עם תוצאה של 14.60 מטרים. היא צפויה להתחרות גם באולימפיאדת פאריס 2024.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */