המחזור השני של הליגה הספרדית הפגיש היום (שני) את סביליה וחטאפה, כאשר האנדלוסים ניצחו 0:1 את הקבוצה הקטנה ממדריד באלפונסו פרס. יולן לופטגי יכול להיות מאוכזב מאוד מחניכיו שלא הבריקו מול היריבה, אך גילה את האקס פקטור של הקבוצה והוא אריק לאמלה שכבש שער ניצחון בדקה ה-93 של המשחק. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
הארגנטינאי הגיע אל סביליה מטוטנהאם כחלק מעסקה בה בריאן חיל עשה את הדרך ההפוכה, וזה מסתמן כשחקן משמעותי עבור המשך דרכה של הקבוצה. במחזור הפתיחה כבש צמד שערים, והערב מצא את הרשת בפעם השלישית.
בדקה ה-93 לאמלה נותן לסביליה ניצחון דחוק המחצית הראשונה של המשחק הייתה חלשה מאוד, חטאפה יצרה לחץ גבוה על היריבה והקשתה על התקפת סביליה להגיע למצבים טובים. כבר בדקה ה-4 הייתה הזדמנות נהדרת של פרנדדו ששחרר בעיטה חזקה מחוץ לרחבה אך פספס את המסגרת. הקבוצות לא הצליחו לאיים יותר מידי על השער.
במחצית השנייה שני המאמנים ביצעו חילופים על מנת להשיג את השער הראשון במשחק, רפא מיר ואוסמה אידריסי הצליחו להגיע לכמה מצבים טובים מול השער, אך דויד סוריה עם תצוגת משחק נהדרת היה חד והדף את הכדורים שהגיעו אל שערו. בתוך כך, דייגו קרלוס הגיע להזדמנות טובה לעלות את קבוצתו ללוח התוצאות בדקה ה-72 כשנגח ממרחק של 2 מטרים אל השער, אך סוריה הדף את הכדור החוצה.
האנדלוסים המשיכו ללחוץ בדקות הסיום של ההתמודדות וקיוו לסחוט שער דרמטי שישיג עבורם 3 נקודות, לשמחתם אריק לאמלה ניצל את הבלאגן שהיה ברחבת חטאפה וגלגל כדור ממרחק של כ-8 מטרים מהשער אל הרשת של סוריה.
במחזור הבא סביליה תתארח אצל אלצ’ה, וחטאפה תצא למשחק חוץ קשה מאוד בקאמפ נואו אצל ברצלונה. הקבוצה של מיצ’ל גונאסלס תקווה למצוא את הרשת בפעם הראשונה במחזור השלישי של הליגה הספרדית.