יום שבת, 06.12.2025 שעה 12:14

עמי פאן תובע ממכבי פ"ת למעלה מחצי מיליון ש"ח

מנהל הקבוצה לשעבר, אביה של דנה אשתו של גיא לוזון, טוען בין היתר כי לא מסרו לו תלושי שכר, פיצויים ודמי הבראה. המועדון מסר: "קיבל את המגיע לו"

|
עמי פאן (חגי ניזרי)
עמי פאן (חגי ניזרי)

מנהל מכבי פתח תקווה לשעבר, עמי פאן, תובע את הקבוצה על סכום של למעלה מחצי מיליון ש”ח ברוטו, בתביעה שהגיש לבית הדין האזורי לעבודה באמצעות עורך דינו תומר אשרוב. פאן הוא אביה של דנה פאן לוזון, אשתו של מאמן הקבוצה גיא לוזון.

בכתב התביעה, מפורט כי התובע עבד במועדון כמנהל קבוצת הבוגרים החל מה-1.3.2010 וסיים את תפקידו כאמור בתום העונה שעברה (סוף חודש מאי 2021), כאשר עוד קודם לכן עבד בהתנדבות במחלקת הנוער במשך קרוב ל-15 שנים. פאן טוען בין השאר בתביעתו, כי במועדון לא מסרו לו תלושי שכר, לא ביצעו הפרשות גמל, לא ביצעו יומן נוכחות או ניהלו יומן חופשה. עוד נטען כי במהלך הוצאת הקבוצה לחל"ת (מאי 2020), פאן לא קיבל על כך הודעה מוקדמת ומנגד נדרש להמשיך לעבוד במתכונת רגילה בהתנדבות. 

עוד בטרם הגשת התביעה, פנה פאן במכתב לסלע מנדל ולאבי לוזון בו ציין: "אני כותב מכתב זה בידיים רועדות אחרי 11 שנות עבודתי בקבוצה הבוגרת ו-15 שנות התנדבות במחלקת הנוער. אני לא עוד שחקן עובר אורח אשר עבר בעמותה ולכן אני כולי נפעם מעצם העובדה והניסיון שלך ושל אבי לוזון לטשטש ולהעלים סכומי כסף אשר מגיעים לי כחוק כפרישה אחרי עבודתי המסורה. מה גם שטלי בתך (של סלע) אישרה את העובדה הזאת”.

אבי לוזון (דן יידוב)אבי לוזון (דן יידוב)

פאן אף טוען להלנות שכר מסוימות הכוללות איחור במועדי התשלום, אי מסירת תלושי שכר, עבודה בשעות נוספות שלא כדין, אי תשלום דמי הבראה ואי תשלום פיצויים. פאן תובע מהמועדון 188,160 שקלים על שכר בעד שעות נוספות או עבודה בניגוד לדין בעניין שעות עבודה ומנוחה, 60,227 שקלים בגין הפרשות לגמל בקיזוז היתרה ו-84,000 שקלים בגין אי מסירת תלושי שכר או תלושים פיקטיביים.

עו"ד אשרוב, המייצג את פאן, מסר ל-ONE: "עצוב לי ברמה האישית עבור בן אדם שנתן את כל כולו לקבוצה וככה זה מסתיים. ברמה המשפטית אני סבור שכתב התביעה מדבר בעד עצמו ואני חושב שבמקרה הזה הסוף או התוצאה ברורה”.

עו"ד תומר אשרוב (פרטי)עו"ד תומר אשרוב (פרטי)

תגובת מכבי פ"ת: "טרם התקבלה במועדון פנייה או כתב תביעה. לכשתגיע עו״ד של המועדון יגיב במקומות הנדרשים ולא באמצעי התקשורת. נציין כי מנהל הקבוצה בעבר מר עמי פאן קיבל מהמועדון את כל המגיע לו על פי חוק עת סיים תפקידו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */