יום שלישי, 23.12.2025 שעה 07:53

"שחקנים לא מחוסנים לא יוכלו לשחק באירופה"

ענקיות הכדורגל מפעילות לחץ על שחקניהן להתחסן ועשויות לדרוש חיסון לפני המשחקים באירופה. שוקלים לדרוש ממי שלא מחוסן לשלם על בדיקות הקורונה

|
קיליאן אמבפה מול קווין דה בראונה (רויטרס)
קיליאן אמבפה מול קווין דה בראונה (רויטרס)

עונת הכדורגל האירופי יצאה לדרך, והיום (רביעי) ה’דיילי מייל’ מדווח על קושי של ענקיות הכדורגל העולמי להתמודד עם כך שמספר שחקנים עדיין לא חוסנו נגד קורונה. על פי המייל, יש חשש שמספר מדינות לא יאפשרו לשחקני כדורגל שלא קיבלו את 2 מנות החיסון להיכנס לשטחן מתוך חשש ליצירת אירועי הדבקה המוניים.

מתוך כך, מספר קבוצות הודיעו לשחקנים שאינם מחוסנים כי לא יוכלו לצאת עמן למשחקי חוץ באירופה, וייתכן כי לא יוכלו לשחק במדי נבחרתם בפגרות הבינלאומיות מתוך חשש כי יובילו לאירוע הדבקה כשיחזרו, מה שעלול להשפיע גם על חבריהם המחוסנים. מספר קבוצות אף דורשות מהשחקנים שמסרבים להתחסן לשלם בעצמם על בדיקות הקורונה השוטפות שהם עושים.

מספר ליגות שוקלות להכניס חובת חיסון לכל מי שמגיע לאצטדיון, וייתכן כי עד ה-1 באוקטובר כל אחד שיגיע למגרש באנגליה, כולל האוהדים, השחקנים והמאמנים, יחויב להראות תעודת מתחסן. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */