יום שישי, 19.12.2025 שעה 18:12

רוג'ר פדרר: עונת הדשא פגעה בי, אני צריך ניתוח

יצליח לחזור גם הפעם? הודעה כואבת מכיוונו של הפנומן, שייאלץ לעבור ניתוח בברך וייעדר לפחות בחודשים הקרובים: "זו ממש לא הדרך להמשיך הלאה"

|
רוג'ר פדרר מאוכזב (רויטרס)
רוג'ר פדרר מאוכזב (רויטרס)

רק לפני שבוע בדיוק רוג’ר פדרר האגדי חגג יום הולדת 40, ואם חובבי הטניס עוד חלמו על שובו של הפנומן השווייצרי היישר לאליפות ארצות הברית הפתוחה בסוף החודש הנוכחי, כנראה שהחזרה של פדרר למגרשים תיאלץ להידחות לפחות לעוד כמה חודשים טובים, אם בכלל.

פדרר הודיע היום (ראשון) כי הפציעה בברך מסרבת לעבור ויתרה מכך עליו לעבור ניתוח: “עשיתי הרבה בדיקות בתקופה האחרונה בנוגע לפציעה בברך שלי. פגעתי בעצמי בכל התקופה של עונת הדשא, וזו ממש לא הייתה הדרך להמשיך הלאה. לכן, הרופאים איחלו לי כמובן להרגיש טוב, ושאני צריך ניתוח. בסופו של דבר החלטתי לעשות זאת. לא אשחק במשך חודשים רבים ככל הנראה, אך התקווה לחזור בסופו של דבר”.

כאמור, אחרי שלל פציעות במהלך הקריירה ועוד אחת ממנה חזר רק אחרי חודשים ארוכים לעונת החימר, הטניסאי האגדי ייאלץ לעבור עוד מכשול רציני ביותר במהלך הקריירה, ואולי הקשה מכולם. יצליח עוד לחזור למגרשי הטניס? התשובות בחודשים הקרובים, אך כבר עניין הפרישה בהחלט מתחיל להתקרב יותר ויותר.

בנושא אחר, יותר מ-9 אלף גולשי ONE כבר הצביעו מי לדעתם הטניסאי הגדול בכל הזמנים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */