יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:27
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

"המספרים שלנו לא תלויים בשחקן כזה או אחר"

לפני טרנבה ב-20:30, ואן לוון דיבר על עזיבת יונתן כהן: "נתן למכבי הרבה", "נמשיך לחפש חיזוק עד סוף החלון". בן חיים: "תהיה לנו קבוצה טובה"

|
פטריק ואן לוון (איציק בלניצקי)
פטריק ואן לוון (איציק בלניצקי)

מכבי תל אביב נערכת למשחק הגומלין במסגרת הקונפרנס ליג מול ספרטק טרנבה הסלובקית. הצהובים, שרוצים לעלות לפלייאוף הקונפרנס ליג, יתמודדו הערב (חמישי) ב-20:30 מול הסלובקים ולשם כך הם יצטרכו לנצח לאחר 0:0 במשחק הראשון. מאמן הצהובים פטריק ואן לוון קיים היום (רביעי) מסיבת עיתונאים, אשר הועברה בשידור חי באתר ONE.

ואן לוון אמר בפתח דבריו: “זה השלב הבא בקריירה של יונתן והוא צריך ליהנות מזה, יש לו בהחלט איכויות להראות להם. מבחנתי הכל בסדר, ואני חושב שהוא נתן מספיק כבוד והנאה לקבוצה ולחברים שלו, אני מקווה שיצליח שם. החיסרון? בשבוע שעבר שיחקנו בלי יונתן, ועדיין הגענו להרבה מצבים. יהיו הרבה אפשרויות לשאר שחקני ההתקפה. חיזוק? אנחנו תמיד מחפשים להתחזק בשחקנים מנוסים או צעירים יותר. בכל אופן, מכבי תמשיך לחפש אפשרויות לחיזוק עד סוף החלון”.

ואן לוון ובן חיים לקראת ספרטק טרנבה

“אני רואה שהקבוצה מתפתחת בצורה טובה. לאט לאט אנחנו נגיע לרמה מהעונה שעברה, אנחנו במסלול הנכון. השיפור הפיזי ומבחינת הכדורגל בכיוון חיובי. דניאל פרץ? הוא מראה את הפוטנציאל שראינו ממנו במשך השנים, לרוע המזל בגלל הפציעה של דניאל טננבאום, אבל הוא שוער מוכשר ואנחנו מרוצים, יש לו גם לאן להתקדם. הוא דבר חיובי לעתיד של מכבי תל אביב. אין ספק לגבי האיכויות שלנו בשער”.

“מכבי זו קבוצה שיודעת לבנות שחקנים איכותיים כמו שעשינו בעבר, המספרים של החלק הקדמי לא תלויים בשחקן כזה או אחר. לקראת היריבה? שבוע שעבר הצגנו משחק התקפי, ננסה להראות עליונות גדולה, לא רק במחצית אחת אלא במשך 90 דקות. רק אחרי המשחק מחר נמשיך להסתכל קדימה, העונה שעברה הוכיחה לנו שהסגל יכול להתמודד עם שני משחקים בשבוע ואני לא מודאג מהנושא הזה”.

טל בן חיים (עמרי שטיין)טל בן חיים (עמרי שטיין)

בן חיים הוסיף: “קודם כל מאחל ליונתן בהצלחה, השיג את זה בזכות ולא בחסד. נתן הרבה למועדון, אני בטוח שאנחנו כמועדון נדע להתמודד גם בלעדיו. לקבל יותר דקות? רק הזמן יגיד. רוצה לתת יותר משנה שעברה, אבל זה לא קשור לעזיבה של שחקן כזה או אחר. לא איבדנו את כוח ההרתעה, עשינו שנה שעברה עונה מצוינת למרות כל המכשולים. כדורגל זה דבר דינמי, אבל אף לא יכול להיות גדול יותר מהמועדון. יש הרבה צעירים טובים ומאמין שבניית הסגל עוד לא הסתיימה, נראה עוד מכבי טובה יותר. מקווה שהצעירים יוכיחו את עצמם, זו תהיה עזרה מכיוון לא צפוי”.

“רק הזמן יגיד אם נחלשנו ביחס לעונה שעברה, אבל אני חושב שכל מי שנמצא במועדון עושה את הכי טוב כדי שהמועדון יהיה איפה שהוא צריך להיות ואני בטוח שתהיה לנו גם קבוצה טובה השנה. עזיבה שלי בכלל לא הייתה על הפרק, לא עניין אותי מה יש לי בחוץ. היה מו”מ של לא יותר מדקה וחצי, זה הזמן להגיד גם שכל הדיבורים האלה על עזיבה שלי היו שטות אחת גדולה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */