יום חמישי, 25.12.2025 שעה 22:44

חבר חדש לזהבי: תאי עבד סיכם בפ.ס.וו ל-3 שנים

הכוכב הישראלי לא לבד, נציג נוסף מגיע למועדון הפאר ההולנדי - השחקן בן ה-17 וחצי מקבוצת הנוער של הפועל תל אביב סיכם על חוזה ל-3 שנים במועדון

|
ערן זהבי חוגג (האתר הרשמי של פ.ס.וו איינדהובן)
ערן זהבי חוגג (האתר הרשמי של פ.ס.וו איינדהובן)

ערן זהבי לא לבד. כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, נציג נוסף לכדורגל הישראלי במועדון הפאר פ.ס.וו. איינדהובן: תאי עבד, בן ה-17 וחצי מקבוצת הנוער של הפועל תל אביב, סיכם היום (ראשון) על חוזה ל-3 שנים בקבוצה ההולנדית באמצעות סוכניו ישראל מעוז ומאיר ריפמן.

עבד הוזמן למבחנים ב-פ.ס.וו. איינדהובן לפני כארבעה שבועות והרשים מאוד את הצוות המקצועי של המועדון. אחרי שבוע אימונים בקבוצה הצעירה של פ.ס.וו, שכללו שני משחקים בטורניר בינלאומי, החליטו להחתימו בקבוצה על חוזה ארוך טווח.

תאי עבד וסוכנו מאיר ריפמן (פרטי)תאי עבד וסוכנו מאיר ריפמן (פרטי)

במהלך סוף השבוע האחרון הגיע הסוכן ישראל מעוז מאיטליה וסגר את פרטי ההסכם מול ההולנדים והבוקר טס עבד יחד עם אביו להולנד, כדי להצטרף לאימוני קבוצת הנוער ולהשלים את כל הבירוקרטיה עוד השבוע.

עבד מחזיק בדרכון ספרדי, שבלעדיו לא יכול היה להצטרף לקבוצה לפני גיל 18. הפועל תל אביב בראשות המנהל המקצועי עומר בוקסנבוים ומאמן הנוער מיכאל זנדברג נתנו לתאי את ברכת הדרך ואיחלו בהצלחה. ביום חמישי האחרון נפרד הקשר מהשחקנים והצוות של המועדון בארוחת פרידה.

ישראל מעוז (צילום פרטי)ישראל מעוז (צילום פרטי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */