יום ראשון, 28.12.2025 שעה 04:26

בוני גינצבורג מונה לעוזרו של יילה חוס

מינוי נוסף בהתאחדות לכדורגל: שוער העבר שפרש ב-2001 ושיחק במכבי תל אביב ומכבי חיפה ישמש כעוזרו של ההולנדי כמנהל הנבחרות הצעירות של ישראל

|
בוני גינצבורג (נעם מורנו)
בוני גינצבורג (נעם מורנו)

אחרי משה סיני שימונה לראש מערך הסקאוטינג וטל בן חיים שיהיה אחראי ההגנה בנבחרת ישראל, מינוי נוסף בהתאחדות לכדורגל – בוני גינצבורג ישמש כעוזרו של יילה חוס, מנהל הנבחרות הצעירות של ישראל.

זוהי למעשה משרת האימון הראשונה בקריירה של גינצבורג שפרש ממשחק פעיל בשנת 2001. גינצבורג גדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב, בה שיחק גם במשך 7 עונות ובין היתר בשתי קדנציות במכבי חיפה.

שוער העבר מחזיק ב-3 גביעי מדינה עם 3 קבוצות שונות: מכבי תל אביב, בית”ר ירושלים ומכבי חיפה, ובין השנים 1989-1991 אף עמד בין הקורות במועדון הפאר הסקוטי, ריינג’רס. בנוסף גינצבורג רשם מספר לא מבוטל של 68 הופעות בנבחרת ישראל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */