יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:00

"לא מרוצה מהתוצאה, היינו צריכים להבקיע 3"

מאמן מכבי ת"א, ואן לוון, אחרי ה-0:0 עם ספרטק טרנאבה במוקדמות הקונפרנס ליג: "היינו דומיננטיים במשחק חוץ, היינו צריכים לנצל את המצבים שלנו"

|
אנריק סבוריט (האתר הרשמי של מכבי ת
אנריק סבוריט (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

מכבי ת”א לא הצליחה להשיג הערב (חמישי) מקדמה לקראת הגומלין בסיבוב השלישי של מוקדמות הקונפרנס ליג וסיימה ב-0:0 עם ספרטק טרנאבה. מאמן הקבוצה, פטריק ואן לוון, דיבר בסיום. 

"אני לא מרוצה מהתוצאה", הבהיר המאמן פטריק ואן לוון בסיום המשחק. "מנקודת המבט שלי עם ההזדמנויות שיצרנו במחצית הראשונה והשנייה היינו צריכים להבקיע לפחות שלושה שערים. הנקודות החיוביות מהמשחק הן שהיינו הדומיננטיים במגרש במשחק החוץ הזה. שיחקנו בקצב המשחק שכיוונו אליו מלפני המשחק אבל לא הצלחנו לכבוש".

על קצב המשחק שירד בשליש האחרון של המשחק אמר המאמן: "אני חושב שבמחצית הראשונה שיחקנו בקצב מאוד גבוה ובהפסקה החלטנו שנמשיך בקצב הזה גם בפתיחת המחצית השנייה. הצלחנו להחזיק בקצב הזה למשך 20 דקות נוספות אבל לא הצלחנו לכבוש. לא ניצלנו את המצבים שלנו. המשכנו לשלוט בקצב המשחק גם כשהורדנו אותו בהמשך אני מסתכל על המצבים שיצרנו היום שזה חיובי עבורנו כצוות האימון אבל גם הזדמנות עבור האוהדים שצופים בנו בשלב הזה של פתיחת העונה. היינו צריכים לנצל את המצבים שלנו טוב יותר".

אנדרה זאנדרה ז'ראלדש מול יוסוף במידלה (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

על היכולת שהציגה ספרטק טרנבה אמר: "אני חושב שהפתענו את היריבה שלנו בקצב מפתיחת המשחק וזה פגע להם בתוכנית המשחק. הם המשיכו להילחם שזה משהו שהיינו מודעים ליכולות האלו שלהם ולכן בחרנו לפתוח את המשחק בקצב גבוה ולא לתת להם לשחק בסגנון שהם רוצים ואני חושב שהצלחנו בזה – מנענו מהם להגיע למצבים והצלחנו להבקיע בעצמנו".

על ההכנות למשחק הגומלין: "אני חושב שההתייחסות שלנו למשחק תהייה דומה להכנות שהיו לנו למשחק הראשון – לשחק על פי התכנון שלנו ולנצח את המשחק. אנחנו כמובן נתייחס ליכולות והאיכויות של היריבה שלנו אבל צריך שקודם כל נאמין בעוצמה שלנו".

אילון אלמוג אמר: “זו לא בדיוק התוצאה שרצינו, אבל אני חושב שכולם ראו שבאנו באנרגיות טובות, הגענו להמון מצבים ואנחנו מאוכזבים שלא הבקענו אותם. אנחנו יכולים להיות מעודדים שהמשחק הבא בבלומפילד ואין לי ספק שהקהל ידחוף אותנו ונעשה את העבודה. שבוע שעבר נכנסתי כמחליף, עשיתי עבודה טובה ובאתי על שכרי עם השער, גם במשחק הזה נכנסתי בצורה טובה, אני מקווה שזה ימשיך ככה”. 

בכר ושרי אחרי הניצחון הגדול של חיפה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */