יום שבת, 06.12.2025 שעה 11:10
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

בכר: שלב בתים? בואו נחכה עם הפנטזיות, יש זמן

מאמן מכבי חיפה מרוכז במפגש סיבוב המוקדמות ה-3 מול טורסהאבן ב-20:00 בקונפרנס: "לא יהיה קל". חזיזה: "יש שחקנים טובים, זה מאלץ להרים רמה"

|
דולב חזיזה וברק בכר (עמרי שטיין)
דולב חזיזה וברק בכר (עמרי שטיין)

מכבי חיפה תמשיך את הדרך לעבר שלב בתים אירופי הערב (חמישי, 20:00) מול טורסהאבן מאיי פארו, במפגש הראשון של סיבוב המוקדמות השלישי בקונפרנס ליג. מאמן הירוקים, ברק בכר, קיים מסיבת עיתונאים לקראת המפגש, בו הוא ירצה להשיג מקדמה גדולה באצטדיון סמי עופר לקראת הגומלין. מסיבת העיתונאים הועברה בשידור חי באתר ובערוץ ONE.

“באירופה כל משחק חוץ הוא קשה, אבל שם במיוחד כי זה משטח סינטטי ותנאי מזג האוויר לא תמיד טובים. בגלל זה צריך לבוא בגישה של לנצח ובכמה שיותר”, הסביר בכר והתייחס לסיכוי להעפיל לשלב הבתים: “יש משחק ראשון, אחרי זה גומלין ואז עוד שני משחקים קשים, אז בואו נחכה עם הפנטזיות של שלב בתים וכשנעבור נדבר קדימה. אנחנו מפוקסים בטורסהאבן. יש התקדמות גדולה מאוד באיי פארו, הם ניצחו 0:6 בשני משחקים את אלופת מונטנגרו. אסור לנו להקל ראש, צריכים לבוא הכי מוכנים שיש". 

בכר וחזיזה לקראת המשחק מול טורשבאן

החזרה של מוחמד אבו פאני ועלי מוחמד: "אני שמח ששני השחקנים חוזרים אלינו מהרחקות. ראינו כמה תחרות עושה טוב לשחקנים וכמה חשוב להשתמש בסגל הרחב והטוב.

משחק ההגנה של הקבוצה: “אנחנו רוצים להתקדם בעניין של משחק ההגנה. למעט אלוף האלופים ספגנו בכל משחק. נעשה הכל כבר הפעם לשפר את זה ואנחנו יודעים שנושא הספיגות במשחקים באירופה הוא מאוד משמעותי".

מצבו של ראיין סטריין, שמתאושש מהפציעה שספג: “ראיין הגיע בכושר ואז נפצע במחנה. הוא נאלץ לעשות שיקום ונראה איך הוא יהיה באימונים ולפי זה נשקול לשתף אותו. יש תחרות ולכל אחד תהיה הזדמנות להראות את היכולת שלו, גם לראיין”.

ראיין סטריין (עמרי שטיין)ראיין סטריין (עמרי שטיין)

דולב חזיזה, שישב לצד מאמנו, התייחס לכ שטרם כבש העונה: “כל שחקן התקפה רוצה לכבוש ולהשפיע כמה שיותר, אני משתדל לעשות את זה בכל משחק אבל לא מחפש את זה בכוח ולא כופה את העצמי על המשחק. אני בטוח שבסוף זה ייכנס”.

ההכנות: “עכשיו עברנו עליהם בווידאו. הם קבוצה שמשחק כדורגל, זה משחק לא פשוט למרות מה שכולם חושבים. אנחנו לא מקלים ראש בשום יריבה, בטח באירופה, ואני מקווה שנעשה את העבודה”.

דולב חזיזה (עמרי שטיין)דולב חזיזה (עמרי שטיין)

התחרות על המקום ב-11: “אני צריך להמשיך לעבוד קשה ולעשות את הדברים שאני יודע. תמיד כיף שיש עוד שחקנים טובים כי זה מאלץ אותך להרים את הרמה. כיף שיש הרבה שחקנים טובים שכל אחד יכול לשחק בכמה תפקידים. אני שואף לפתוח ואמשיך לעבוד קשה”. 

חזרת ההגבלות והחשש ששוב ישחקו מול יציעים ריקים בקרוב: “אני מקווה שזה לא יקרה כי הקהל חשוב מאוד, אצלנו הוא השחקן ה-12, הוא דוחף אותנו תמיד. אנחנו מדברים על כמה כיף שהם דוחפים אותנו, כמו מול טביליסי. אני מקווה שזה לא יקרה”.

אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */