יום חמישי, 01.01.2026 שעה 17:54

המשטרה הודיעה על מות אקס אייאקס, אך הוא חי

סיפור הזוי מהולנד. הופדראד ששיחק בצעירותו במועדון הפאר נורה בראשו במהלך מסיבה באמסטרדם והמשטרה הודיעה בטעות כי נרצח: "מתנצלים". באבל כבר ספד

|
שחקני אייאקס (רויטרס)
שחקני אייאקס (רויטרס)

סיפור הזוי מגיע אלינו מהולנד היום (שני), כזה שעלול להסתיים בסוף טראגי. ג’רג’ הופדראד, אקס איאקס שגדל במועדון, נורה בראשו כשניסה להפריד קטטה במסיבה באמסטרדם – ולאחר שהגיע לבית החולים המשטרה המקומית פרסמה כי הוא מת מפצעיו.

אולם, הכדורגלן לשעבר עדיין חי ומצבו מוגדר אנוש. מאוחר יותר המשטרה מיהרה להתנצל על הסיפור הביזארי: “אנחנו מצטערים בפני המשפחה, הוא עדיין חי”, מסר הדובר. 

הופדראד בן ה-35,  הגיע לבית החולים במצב אנוש, עם פציעות קשות במספר אזורים בגוף לאחר המאורעות והרופאים נלחמים על חייו. הוא שיחק בעמדת הקיצוני ועבר בצעירותו באייאקס ושיתף פעולה עם ראיין באבל המשחק היום בגלאטסראי הטורקית. באבל עצמו כבר חלק כבוד לחברו לשעבר בקבוצה וצייץ בטוויטר את צערו על האובדן. 

קבוצתו האחרונה של הופדראד הייתה אלמר סיטי המשחקת בליגת המשנה בהולנד. המשטרה בהולנד כבר איתרה חשוד מרכזי הודות למספר עדי ראייה שנכחו במקום, יחד עם זאת החשוד עדיין לא נעצר.

חוזר הביתה: אמרסון מוצג במדי ברצלונה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */