יום חמישי, 01.01.2026 שעה 01:30

לא רק צ'מפיונס: אוראל גרינפלד ישפוט גם בטוקיו

השופט ממשיך לקבל שיבוצים יוקרתיים, ואחרי שניהל מפגשים של ריאל מדריד, יובה ובאיירן, שובץ לרבע גמר המשחקים האולימפיים בין דרום קוריאה למקסיקו

|
אוראל גרינפלד משנה את החלטתו (עמרי שטיין)
אוראל גרינפלד משנה את החלטתו (עמרי שטיין)

שיבוץ יוקרתי נוסף לאוראל גרינפלד. השופט הישראלי שניהל בעונה האחרונה משחקים במסגרת ליגת האלופות והליגה האירופית, ושפט בין היתר את ריאל מדריד, יובנטוס ובאיירן מינכן, ישפוט גם במשחקים האולימפיים.

היום (שישי) פורסם בהתאחדות לכדורגל כי השופט הבכיר, ביחד עם עוזריו עידן ירקוני ורועי חסן, ושופט המסך רועי ריינשרייבר, שובצו למשחק רבע גמר המשחקים האולימפיים בטוקיו בין דרום קוריאה למקסיקו.

המשחק יתקיים מחר בשעה 14:00 שעון ישראל, ויפגיש בין שתי נבחרות תוססות. הדרום קוריאנים ניצחו את שני המשחקים האחרונים שלהם בשלב הבתים בהפרש שערים של 0:10, בעוד המקסיקנים הביסו 1:4 את צרפת במחזור הפתיחה וניצחה 0:3 את דרום אפריקה במחזור האחרון של שלב הבתים.

אוהדי בית"ר בשיר מאיים לקראת הדרבי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */