יום שישי, 26.12.2025 שעה 11:48

פולונסקי וחרותי לא העפילו לחצי הגמר בטוקיו

פולונסקי סיים 200 מטר חזה ב-2:12.71 דקות (מקום 27 כללי), חרותי סיים 100 מטר חופשי ב-49.26 שניות (מקום 29 כללי). אסי ממן, שליח ONE לטוקיו

|
רון פולונסקי (רויטרס)
רון פולונסקי (רויטרס)

מירון חרותי רשם היום (שלישי) את הופעת הבכורה שלו במשחקים האולימפיים בטוקיו כאשר הוא התחרה במשחה 100 מטר חופשי היוקרתי, שנחשב לאחד מאירועי השיא בבריכה, אך סיים את דרכו ולא הגיע לחצי הגמר.

חרותי הצליח להסתובב ראשון אחרי 50 מטרים וכבר היה בקצב של שיא אישי, אבל לקראת הסיום האט וסיים במקום השישי במשחה שלו עם זמן של 49.26 שניות, שלא הספיק עבורו להעפלה מכיוון שסיים במקום ה-29 הכללי. חרותי הוא אלוף ישראל במשחה ואף מחזיק בשיא הישראלי במרחק הקצר. בהמשך המשחקים, הוא יתחרה גם ב-50 מטר חופשי.

מירון חרותי (חגי מיכאלי)מירון חרותי (חגי מיכאלי)

לאחר מכן, הגיע תורו של רון פולונסקי לזנק לבריכה, והוא סיים את המקצה שלו ב-200 מטר חזה בזמן של 2:12.71 דקות (מקום חמישי במקצה עצמו), כאשר שאר התוצאות היו טובות יותר והוא סיים במקום ה-27 הכללי, כלומר סיים את דרכו ב-200 מטר חזה, אך יהיה לו משחה נוסף במשחקים האולימפיים. איסאק סטובלטי קוק האוסטרלי סיים ראשון בזמן של 2:06.28 שניות, בן ארצו מת’יו ווילסון סיים תוך 2:06.67 דקות ולמקום השלישי הגיע כריסטופר רות’באואר האוסטרי (2:09.8 דקות).

אלו הם המועמדים הישראלים לזכייה במדליה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */