יום שני, 22.12.2025 שעה 20:41

כמה שווה ניצחון של דונצ'יץ' ומה היחס על נולה?

הסלובנים והכוכב מקבלים ב'ווינר' מינוס של 5.5 נקודות מול ארגנטינה וביחס של 1.6, ניצחון של הג'וקר הסרבי בטניס מעל 5.5 משחקונים יקנה יחס של 1.7

|
שחקני סלובניה חוגגים עם דונצ'יץ' (רויטרס)
שחקני סלובניה חוגגים עם דונצ'יץ' (רויטרס)

המשחקים האולימפיים בטוקיו ממשיכים לייצר עניין רב וגם מהמרי ה’ווינר’ יכולים לתפוס צד בענפים השונים, שלראשונה נכנסו לאופציות הניחושים. מחר (שני) יהיה עוד יום גדוש ובין שלל האופציות, כששווה לשים לב לכמה משחקים מסקרנים במיוחד.

לשליחת טופס ב’ווינר’, לחצו כאן.

כבר ב-07:40 בבוקר של יום שני, לוקה דונצ’יץ’ ונבחרת סלובניה, שהרשימו בגדול בטורניר הקדם אולימפי והשאירו מאחור את ליטא המארחת, פוגשים לקרב גדול את ארגנטינה המנוסה במעמדים אלה. הנבחרת של הכוכב מקבלת מינוס של 5.5 נקודות עם יחס של 1.6 לעומת 1.7 על הארגנטינאים בצד השני (שיכולים להפסיד ע”פ ההימור עליהם עד ל-5 הפרש).

מעט מוקדם יותר (בסיבות 05:00 בבוקר), נובאק ג’וקוביץ’, שמחפש להשלים גולדן-סלאם היסטורי השנה עם זכייה בארבעת הגראנד סלאם ומדליית זהב בטוקיו, פוגש את יאן לנארד סטרוף הגרמני ומקבל מינוס של 5.5 משחקונים ביחס של 1.7 אם תהמרו על ניצחון של הסרבי ביותר מהפרש של שישה משחקונים, לדוגמה 3:6 ו-3:6.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
/* LAST / NEXT ROUNDs */