יום שלישי, 23.12.2025 שעה 11:36

לא רק פודיום: המענק אותו תקבל אבישג סמברג

לוחמת הטאקוונדו, שזכתה בארד וקטפה מדליית בכורה לישראל במשחקים האולימפיים בטוקיו, תקבל 250 אלף ש"ח. וגם: הסכום בו זכתה ראשוני על המקום החמישי

|
אבישג סמברג חוגגת (רויטרס)
אבישג סמברג חוגגת (רויטרס)

מדליית הארד המפתיעה בה זכתה היום (שבת) לוחמת הטאקוונדו, אבישג סמברג, שהפכה לנציגה הראשונה במשלחת הישראלית שתעמוד על הפודיום במשחקים בטוקיו 2020, תסייע לה משמעותית גם מבחינה כלכלית. מעבר להצלחה המקצועית האדירה והרגעים המרגשים להם זכתה בבירת יפן, סמברג תזכה למענק נדיב של 250 אלף ש”ח, הסכום שנקבע מראש לזכייה במדליית ארד. 

הוועד האולימפי קבע רף מענקים מהגבוהים בעולם, וכבר ביום התחרויות הראשון הוא קיבל את התמורה לכך, עם מדליה מפתיעה במיוחד מצד הלוחמת בת ה-19. כפי שפורסם ב-ONE, מדליית כסף תזכה את הספורטאי שיזכה בה ב-400 אלף ש”ח ואם אחד מנציגי המשלחת יזכה בזהב, הוא יקבל מענק של 500 אלף ש”ח.

נילי סמברג: ״הרגשה נהדרת, מאושרים מאוד״

מעבר לסמברג, גם הג’ודאית, שירה ראשוני, רשמה יום תחרויות נהדר ולאחר שהפסידה בקרב על הארד, היא סיימה במקום ה-5 המכובד בקטגוריה עד 48 ק”ג, הישג שיזכה אותה במענק מכובד לא פחות של 96 אלף ש”ח.

שירה ראשוני חוגגת (רויטרס)שירה ראשוני חוגגת (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */