יום ראשון, 21.12.2025 שעה 02:31

מדליסט ארה"ב מריו תקף את השופט: לך תז***ן

סטיב ג'ונסון, אחד הטניסאים הבכירים של ארה"ב, איבד את זה בטורניר לוס קאבוס שבמקסיקו ותקף את השופט הראשי: "תראה את הריפליי ותרגיש שוב אידיוט"

|
סטיב ג'ונסון (רויטרס)
סטיב ג'ונסון (רויטרס)

המשחקים האולימפיים בטוקיו יצאו היום (שישי) לדרך, ומי שאולי קצת מרגיש אכזבה מכך שהפעם הוא לא במשלחת ארצות הברית - סטיב ג’ונסון, הטניסאי האמריקאי הוותיק, שאיבד את זה והלך הפעם רחוק במיוחד. אחד הטניסאים הבכירים של ארה”ב ביחידים ובזוגות תקף בחמת זעם את השופט בהפסדו לטיילור פריץ בטורניר לוס קאבוס במקסיקו.

במהלך ה-6:4, 6:4 לבן ארצו, השופט המרכזי התעלם מקריאה של שופט הקו בטענה שהיא מאוחרת מדי ופסק נקודה ליריבו של ג’ונסון, שלא נותר אדיש. מדליסט הארד מריו בטורניר הזוגות איבד את עצמו, רץ לכיוון השופט המרכזי וזעם: “לך תז***ן, אתה תראה את השידור החוזר ותרגיש כמו אידיוט שוב”.

ג’ונסון בן ה-31 הוא אחד הטניסאים היותר מוצלחים של ארצות הברית בשנים האחרונות אחרי שבשיאו אף דורג במקום ה-21 בעולם, כולל חצי גמר באליפות ארה”ב הפתוחה לזוגות ב-2015, אך נמצא בדעיכה בקריירה, והפעם הוא סיים את דרכו בטורניר במקסיקו בצורה לא ראויה, וכבר בשלב רבע הגמר.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */