הבלאנקוס ביקשו מהגרמני לא להאריך חוזה בבאיירן ולהגיע בחינם בעונה הבאה, מאמן פ.ס.ז' נשאר עד 2023 במועדון, וגם: מאלן בדרך לבורוסיה דורטמונד

חלון ההעברות לקראת עונת 2021/22 ברחבי אירופה מתחמם וביבשת ממשיכים לעסוק בהעברות אפשריות ובסגירת עסקאות רשמיות. כאן ב-ONE נרכז לכם בכל יום את העדכונים החמים ביותר בשוק.
# למרות החיזורים, מאוריסיו פוצ’טינו חידש חוזה עד 2023 בפאריס סן ז’רמן: “היה חשוב לי ולצוות לקבל את התמיכה מהמועדון והאוהדים, נעשה הכול כדי שיהיו גאים בנו”, סיפר המאמן.
#Pochettino2023 pic.twitter.com/590IvYOqDQ
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) July 23, 2021
# אקס ברצלונה, פאוליניו חתם באל אהלי מערב הסעודית. הקשר הברזילאי בן ה-32 מגיע בחינם אחרי שחוזהו בגוואנגז’ו אברגרנד נגמר.
You asked , we heard
— Al-Ahli Saudi Club (@ALAHLI_FCEN) July 22, 2021
Paulinho’s message to AL-AHLI fans
pic.twitter.com/n1USAA671m
# יונג סון מין, חלוצה של טוטנהאם, חתם עם התרנגולים על חוזה חדש לעוד ארבע עונות עד 2025. המו”מ התנהל מאז חודש דצמבר ורק עכשיו הצדדים הגיעו להסכמות.
✍️ We are delighted to announce that Heung-Min Son has signed a new four-year contract with the Club, which will run until 2025.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) July 23, 2021
# חברו של ערן זהבי לפ.ס.וו איינדהובן, דוניאל מאלן, מתקרב לבורוסיה דורטמונד. לפי פאבריציו רומאנו העסקה מעשית סגורה ואיינדהובן צפויה להרוויח כ-30 מיליון אירו על החלוץ הצעיר והמבטיח. מאלן יחתום על חוזה עד ל-2026.

# לפי התקשורת הבריטית, מנצ’סטר סיטי וצ’לסי מנסות לצרף את אילאיש מוריבה מברצלונה. הקשר הצעיר מעדיף להישאר, אולם האנגליות מציעות לו שכר כפול ממה שהוא מרוויח אצל הקטלונים. נותרה לו רק עוד עונה אחת בחוזה ומחירו מוערך ב-25 עד 30 מיליון אירו.

# ריאל מדריד רוצה לחזור על האופן בו החתימה את דויד אלאבה גם עם ליאון גורצקה. לפי ה’בילד’ הגרמני, הבלאנקוס פנו לקשר של הבווארים וביקשו ממנו לא לחדש את חוזהו על מנת שיוכלו להחתימו בחינם בקיץ הבא.

# ב’מירור’ דווח שפול פוגבה סירב לחוזה חדש בשווי 50 מיליון ליש”ט במנצ’סטר יונייטד עקב הרצון שלו לעבור ליעד חדש. פאריס סן-ז’רמן מוכנה לשלם 45 מיליון ליש”ט על הקשר הצרפתי שוויתר על האופציה להרוויח 350,000 ליש”ט מדי שבוע בשורות השדים האדומים. במצב כזה יונייטד תעדיף למכור את אותו לפני שחוזהו יסתיים, אך גם לא מתכוונת למכור את השחקן ששברה עליו את שיא ההעברות במועדון בזול.

# העיתונאי המוערך, פבריציו רומאנו דיווח שרפאל וראן הגיע למתחם האימונים של ריאל מדריד מתוך כבוד למועדון ולפלורנטינו פרס. הבלם הצרפתי יודע שמנצ’סטר יונייטד בשיחות עם ריאל מדריד בנוגע להעברתו ומעוניין לעבור לפרמייר ליג.
Raphaël Varane has just arrived at Valdebebas as he’s not breaking his relationship with Real Madrid - respecting the club and Perez. #MUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 23, 2021
He knows Manchester United are in talks with Real Madrid - he wants a Premier League experience. Contract almost ready, up to the clubs.
# טוטנהאם שצפויה להודיע רשמית בקרוב על החתימה של שוער אטאלנטה, פיירלואיג’י גוליני בשורות הקבוצה, העלתה הילוך בכל הנוגע לבלם הקבוצה מברגמו, כריסטיאן רומרו. הספרס הגישו הצעה הנעה בין 34 ל-39 מיליון ליש”ט ו-8.5 מיליון ליש”ט של בונוסים ובנוסף גם קרובים לסגור את התנאים עם הארגנטינאי בחוזה לחמש שנים.

# חבר חדש לדור פרץ בוונציה? לפי העיתונאי ג’אנלוקה די מרציו החלו כבר מגעים בין העולה החדשה לליגה האיטלקית לראשי ראן בנוגע להעברתו של מבאייה ניאנג. על אף שעדיין לא הוגשה הצעה רשמית, האיטלקים נחושים לצרף את החלוץ הסנגלי ששיחק בעבר בסרייה א’ בשורות מילאן, גנואה וטורינו.
Tra #Venezia e Rennes la trattativa è a buon puntohttps://t.co/bxMaBgZ1eD
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 22, 2021
# ב’לאקיפ’ דווח כי על אף הגעתו של סרחיו ראמוס לפאריס סן-ז’רמן והעניין שמגלה צ’לסי בפרסנל קימפמבה, הבלם הצרפתי לא ימהר לעזוב ויחכה קודם על מנת להבין את תפקידו בקבוצה בעונה הקרובה.

# ג’ורג’ו קייליני יחדש בקרוב את החוזה שלו ביובנטוס וימשיך לעונה אחרונה בהחלט בגברת הזקנה.
