יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:31

הפרדה בין מקומיים לזרים: הימים הראשונים ביפן

אסי ממן, שליח ONE לטוקיו, מספק טעימה מהמאמצים של היפנים למנוע התפרצות קורונה בכפר האולימפי ובעיר: הפיקוח על הספורטאים והבדיקות הקפדניות. צפו

|
מקפידים על ההנחיות (רויטרס)
מקפידים על ההנחיות (רויטרס)

לא פשוט לנהל את המשחקים האולימפיים בטוקיו תחת מגפה עולמית. עשרות אלפי ספורטאים, צוותים, מלווים ואנשי תקשורת נוחתים בעיר המארחת וכולם עוברים בדיקות קורונה מידי יום בניסיון למנוע התפרצות של הווירוס בתוך הכפר האולימפי ובכלל בתוך העיר עצמה.

בימים הראשונים ביפן גם הספורטאים וגם אנשי התקשורת נכנסים לבידוד. הספורטאים נמצאים בפיקוח הדוק בתוך שטח הכפר האולימפי ואסור להם לצאת לעיר. אותו הדבר תקף גם לגבי אנשי התקשורת שצריכים להיות בבידוד בבית המלון בשלושת הימים הראשונים שלהם ולאחר מכן במשך 14 יום אסור להם להסתובב ברחובות.

"החוויה" שמחכה למשלחת האולימפית

הימים הראשונים חשובים ליפנים והם דורשים שייווצר כמה שפחות מגע בין האזרחים המקומיים לזרים. לכן, כולנו בשלב זה לא יוצאים משטח בית המלון ועוברים בדיקות קורונה יומיות באמצעות רוק מחלל הפה. הבדיקות נעשות מידי בוקר ונבדקות על ידי מערך של צוותים רפואיים כדי לאתר מאומתים לנגיף. איך עושים את זה? צפו בווידאו המיוחד של שליח ONE בטוקיו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */