רכש נוסף: אזוגי חתם לשלוש שנים בהפועל ת"א

המגן ששיחק בכפר קאסם ונבחן אצל האדומים בתקופה האחרונה, הרשים וחתם על החוזה במועדון: "יש כאן שחקנים בכירים, שמח לקבל את ההזדמנות בקבוצת פאר"

רכש נוסף: אזוגי חתם לשלוש שנים בהפועל ת"א

רכש נוסף להפועל תל אביב. המגן אלון אזוגי, שנבחן בקבוצה בתקופה האחרונה וגם שיחק ב-1:1 במשחק ההכנה מול הפועל רמת גן, חתם רשמית לשלוש שנים בקבוצה של ניר קלינגר ויחזק את החלק האחורי שלה.

אזוגי בן ה-21 גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה. המגן שיחק בהפועל עכו ובשנתיים האחרונות במ.ס כפר קאסם מהליגה הלאומית. על הסיכום של אזוגי באדום פורסם לראשונה ב-ONE.

אזוגי אמר לאחר החתימה: ״לפני הכל חשוב לי להודות למ.ס כפר קאסם על שנתיים נהדרות. אני שמח שהצוות המקצועי וההנהלה נתנו לי את ההזדמנות הראשונה בליגת העל - ובמיוחד במועדון מפואר כמו הפועל תל אביב. יש כאן הרבה שחקנים בכירים, שכבר עברו דבר או שניים בכדורגל. אני מאמין שעם הרבה עבודה קשה אצליח להחזיר על האמון. יאללה הפועל”.

הכירו את גיאסי הרכש החדש של בית"ר ים