יום שבת, 21.02.2026 שעה 16:17
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4326-4723מכבי ת"א4
3924-4623מכבי חיפה5
3235-3923הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2833-2523בני סכנין8
2339-2923הפועל חיפה9
2344-2823מ.ס אשדוד10
2348-2823עירוני טבריה11
2142-3323עירוני ק"ש12
2034-2223הפועל ירושלים13
1155-1623מכבי בני ריינה14

עם יאניוטיס וניקוליץ': מכבי ת"א יצאה להולנד

מחזיקת הגביע, שעדיין תקועה עם שני הזרים, המריאה למחנה האימון. גם שחקני הרכש חלאילה ונחמיאס יצאו, לצד ריקן וסבוריט שהאריכו חוזה. טננבאום מחכה

|
אנדראס יאניוטיס (חגי מיכאלי)
אנדראס יאניוטיס (חגי מיכאלי)

אחרי שסיימה עונה עמוסה במיוחד עם זכייה בגביע המדינה, מכבי תל אביב מעלה הילוך לקראת העונה שבפתח, ובפרט לקראת הסיבוב השני של הקונפרנס ליג. לפנות בוקר (ראשון) יצאו הצהובים למחנה האימונים בהולנד, כשבסגל של פטריק ואן לוון יש כרגע 30 שחקנים שייקחו חלק במחנה.

בין אלה שנמצאים בסגל ויצאו למחנה האימונים אפשר למצוא את אנדראס יאניוטיס ואורוש ניקוליץ’, שנמצאים עדיין תחת חוזה. לגבי השוער היווני שחזר מהשאלה, מכבי ת”א צריכה למצוא לו קבוצה או להגיע איתו להסדר כספי על שחרורו. אותו דבר נכון גם לגבי ניקוליץ’.

עוד נמצאים בסגל להולנד אנריק סבוריט ואבי ריקן, שהאריכו חוזה בשבוע החולף ונשארים בצהוב. גם לואיס הרננדס יצא עם הקבוצה, למרות שהישארותו במדהים הצהובים העונה עדיין לא ודאית.

אבי ריקן ויונתן כהן (חגי מיכאלי)אבי ריקן ויונתן כהן (חגי מיכאלי)
סבוריט והרננדס (חגי מיכאלי)סבוריט והרננדס (חגי מיכאלי)

עוד יצאו עם הקבוצה שני שחקני הרכש היחידים שצורפו בינתיים, מוחמד חלאילה ועידן נחמיאס. מי שכבר מחכה למחזיקת הגביע בהולנד הוא השוער דניאל טננבאום, שהאריך גם הוא את חוזהו בשבוע החולף, בשנתיים נוספות, ומעביר כעת את ימי הבידוד שלו שנותרו (5 בסך הכל) ואז יצטרף לחבריו על כר הדשא.

שחקני מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)שחקני מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)
דן גלזר (חגי מיכאלי)דן גלזר (חגי מיכאלי)

בחינת הזרים שמועמדים להצטרף תהיה פחות מסובכת בהולנד עבור מכבי, בכל הקשור כמובן לנהלי הקורונה, כך שאם הצהובים ירצו להנחית שחקן מסוים בישראל, הפרוצדורה תהיה פשוטה יותר מבחינת הבידוד אחרי ששהו בהולנד.

אדוארדו גררו (חגי מיכאלי)אדוארדו גררו (חגי מיכאלי)

הסגל המלא של הצהובים למחנה האימונים:

שוערים: דניאל טננבאום, דניאל פרץ, אנדראס יאניוטיס, אור יצחק.
הגנה: מתן בלטקסה, אנריק סבוריט, עידן נחמיאס, אופיר דוידזאדה, אנדרה ג'ראלדש, מאור קנדיל, שחר פיבן, לואיס הרננדס, גיא מזרחי.
קישור: דן גלזר, שרן ייני, אבי ריקן, אייל גולסה, עידו שחר, נדב נידם, עדן קארצב, בר כהן, אורוש ניקוליץ', נבאטוס מירושי.
התקפה: מתן חוזז, טל בן חיים, אוסאמה חלאילה, יונתן כהן, רונן חנציס, אילון אלמוג, דור תורג'מן, אדוארדו גררו.

פטריק ואן לוון (חגי מיכאלי)פטריק ואן לוון (חגי מיכאלי)
שרן ייני (חגי מיכאלי)שרן ייני (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */