יום שלישי, 13.01.2026 שעה 22:52

נשאר באירופה: מיצ'יץ' האריך חוזה באנדולו

השחקן המצטיין של היורוליג ואלוף אירופה הטרי יישאר בטורקיה לאחר שחתם על חוזה ל-3 העונות הקרובות. קלע 16.7 נקודות למשחק בעונה האחרונה ביורוליג

|
ואסיליה מיצ'יץ' (רויטרס)
ואסיליה מיצ'יץ' (רויטרס)

בשורות נהדרות לאלופת היורוליג אנדולו אפס היום (חמישי), לאחר שכוכבה ואסיליה מיצ’יץ’ חתם על הארכת חוזה לושת העונות הקרובות. הסרבי בן ה-27 ימשיך בקבוצה אותה הצעיד לזכייה ראשונה במפעל ב-2021.

בעונה האחרונה הוא קלע 16.7 נקודות (48.9% מהשדה, 38.9% מהשלוש) עם 4.9 אסיסטים למשחק וזכה בתואר השחקן המצטיין של המפעל. 25 נקודות בחצי הגמר ובגמר של היורוליג העניקו לו את ה-MVP של הפיינל פור. הוא הראשון מאז לוקה דונצ’יץ’ ב-2018 שזוכה בשני הפרסים באותה עונה. לפי ‘יורוהופס’ יש לשחקן 2 אפשרויות יציאה לאן.בי.איי בקיץ של 2022 ו-2023. 

לפני החוזה דווח על כך שמיצ’יץ’ יקבל הארכה גדולה ויהפוך לאחד השחקנים הרווחיים ביותר באירופה. כעת הקבוצה והמאמן ארגין עתמאן הצליחו לשמור על כוכבם, וינסו לזכות באליפות אירופה בשנה השנייה ברציפות.

הפתיעה: מכבי ת"א משיקה את הסמל החדש שלה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */