יום רביעי, 17.12.2025 שעה 22:51

חיים אוחיון, בעלי גלבוע/גליל, נפטר בגיל 59

אבל בכדורסל. בעלי הקבוצה שאושפז אחרי שעבר השתלת מח עצם וזקוק היה לתרומות דם, הלך לעולמו לאחר מאבק במחלה קשה. הלווייתו ב-18:00 במושב כנף

|
חיים אוחיון (עמיחי הילמן)
חיים אוחיון (עמיחי הילמן)

אבל בכדורסל הישראלי. בעלי הפועל גלבוע/גליל, חיים אוחיון, הלך לעולמו הבוקר (שלישי) לאחר מאבק במחלה קשה, והוא בן 59 במותו. אוחיון אושפז בבית החולים רמב”ם בחיפה לאחר שעבר השתלת מח עצם וזקוק היה לתרומת דם כשמשפחתו אף פנתה לציבור בבקשה לסיוע בכך. הלווייתו תיערך בבית העלמין במושב כנף שברמת הגולן בשעה 18:00.

משפחתו של אוחיון ביקשה תורמים שיגיעו על מנת לסייע ליקירם, אך בסופו של דבר התקבלה הבשורה הקשה בדבר פטירתו. בעונה הקודמת הוביל את המועדון לשנה נפלאה עד לגמר הפלייאוף של ליגת ווינר.

בנוסף לתפקידו כבעלים של גלבוע/גליל, אוחיון גם היה חבר הנהלה באיגוד הכדורסל ואיש כדורסל אמיתי, כאשר במהלך השנים יזם וביצע לא מעט פעולות על מנת לקדם את הענף. יהי זכרו ברוך.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */