יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:22

בווינר מעריכים: איטליה פייבוריטית מול שווייץ

האזורי שמנסים לשמור על מאזן מושלם בבית א' ביורו קיבלו יחס של פי 1.4, בעוד השווייצרים זכו ליחס של פי 6.3. תוצאת תיקו מוערכת ביחס של פי 3.8

|
שחקני נבחרת איטליה חוגגים (רויטרס)
שחקני נבחרת איטליה חוגגים (רויטרס)

מחזור המשחקים השני בשלב הבתים של יורו 2020 יוצא היום (רביעי) לדרך עם שלושה משחקים, כשבמוקד נמצא המפגש ב-22:00 בין נבחרת איטליה, שפתחה את הטורניר עם 0:3 על טורקיה, לבין נבחרת שווייץ, שנפרדה ב-1:1 מול וויילס במשחק הפתיחה.

לשליחת טופס למשחק ב’ווינר’, לחצו כאן

מומחי ה-Winner מעריכים שאיטליה היא פייבוריטית ברורה לצאת עם שלוש הנקודות וניצחון האזורי מוערך ביחס של פי 1.4 בלבד, בעוד ניצחונה של שווייץ מוערך ביחס אטרקטיבי של פי 6.3. תוצאת תיקו במשחק מוערכת ביחס של פי 3.8. 

את טבלת הפייבוריטים לשער הראשון במשחק בצד האיטלקי מוביל צ’ירו אימובילה עם יחס של פי 3.5, אחריו אנדראה בלוטי עם יחס של פי 4.5 ובמקום השלישי לורנצו אינסינייה ודומניקו ברארדי עם יחס של פי 5.5 כל אחד. בצד השני, מי שמובילים את טבלת הפייבוריטים לשער הראשון במשחק הם בריל אמבולו והאריס ספרובויץ’, עם יחס של פי 9 כל אחד.

צצ'ירו אימובילה חוגג. פייבוריט לכבוש ראשון (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */